Laptop açılmıyor?

EMR_CAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Oyun oynadığım sıra 2 kez kendini yeniden başlatıı sonra birdaha açamadım.
Yani güç tuşuna basıyorum açılmıyor Logosu geliyor güç ışığı hemen sönüyor.
Laptop sanırım tablet pc diye geçiyor rami ssd anakarta gömülü sadece bataryasını çıkartabildim ve elektirk statik o işi denedim maalesef olmadı.Logos gelip hemen kapanıyor.ne yapabilirim?

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Ekran kartı olabilir fani temizleme yapınız yada terman macunu değiştiriniz.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Sanırım BIOS Post ekranını görüyorsunuz, ekran geldiği anda art arda delete tuşuna basmayı denediniz mi? BIOS menüye girmeyi deneyelim, eğer oraya da giremezsek muhtemelen donanımsal bir arıza vardır.

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Batarya alakısı bile yoktur direk kapanıyor ekran kartı olabilir.

EMR_CAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bios falan denem tuşları olmadı Pc hemem kapanıyor kapandığını fan sesi ve güç ışığından anlıyorım Normalde güç ışığı yanık durması lazım ama yanıp 2 3 saniye sonra gidiyor

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Herkes BIOS Falan Demiş Olayın BIOS'la Alakası Yok Sadece İşletim Sistemi Açılmıyor Sen Bir Format At Düzelir. Logosu Geliyormuş Çünkü.

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Oyun oynadığım sıra 2 kez kendini yeniden başlatıı sonra birdaha açamadım.
Yani güç tuşuna basıyorum açılmıyor Logosu geliyor güç ışığı hemen sönüyor.
Laptop sanırım tablet pc diye geçiyor rami ssd anakarta gömülü sadece bataryasını çıkartabildim ve elektirk statik o işi denedim maalesef olmadı.Logos gelip hemen kapanıyor.ne yapabilirim?
HDD bozulmuş olabilir mi acaba?

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Herkes BIOS Falan Demiş Olayın BIOS'la Alakası Yok Sadece İşletim Sistemi Açılmıyor Sen Bir Format At Düzelir. Logosu Geliyormuş Çünkü.
Eğer problem işletim sisteminden kaynaklansaydı BIOS'a girebilirdi, muhtemelen donanımsal bir arıza var.
Arkadaşın Logo olarak bahsettiği şey Windows logosu değil cihazın POST SCREEN'e geçmeden hemen önce gösterdiği logo, bu da demek oluyor ki cihaz BIOS'u çalıştıracağı zaman sistem kendisini kapatıyor. Bu problemin yaşanması için donanımsal bir arıza olması gerekiyor.

Bios falan denem tuşları olmadı Pc hemem kapanıyor kapandığını fan sesi ve güç ışığından anlıyorım Normalde güç ışığı yanık durması lazım ama yanıp 2 3 saniye sonra gidiyor
Muhtemelen donanımsal bir arıza var, cihazın üzerinde çıkartabileceğiniz ne kadar parça varsa hepsini çıkartın bir de öyle deneyin.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Eğer problem işletim sisteminden kaynaklansaydı BIOS'a girebilirdi, muhtemelen donanımsal bir arıza var.
Arkadaşın Logo olarak bahsettiği şey Windows logosu değil cihazın POST SCREEN'e geçmeden hemen önce gösterdiği logo, bu da demek oluyor ki cihaz BIOS'u çalıştıracağı zaman sistem kendisini kapatıyor. Bu problemin yaşanması için donanımsal bir arıza olması gerekiyor.

Muhtemelen donanımsal bir arıza var, cihazın üzerinde çıkartabileceğiniz ne kadar parça varsa hepsini çıkartın bir de öyle deneyin.
O Da Olabilir, Haklısın Ama İşletim Sisteminin Bozulmuş Olma İhtimali de Var.

EMR_CAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler beyler servis yolu gözüktü her şeyi söktüm taktım aynı şekilde donanımsal sanırım