Laptop Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkcfc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brkcfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Asus Tuf Gaming series Fx504gc-58250 laptop kullaniyorum.Dun isten cikarken laptopun kapagini kapattim eve gittim her zamanki gibi laptopu sarja taktim mousenin usbsini taktim ekrani kaldirdim klavye isiklari yandi ve aniden sondu.Yaklasik 10-12 saat gecti ustunden ama hala acilmadi.Garantisi devam ediyor ama ben yurtdisinda yasiyorum.Bataryasi da cikmiyor bataryayi nasil bosaltabilirim.Mesela on/off tusuna saatlerce basili tutsam batarya bosalir mi veyahut benim kasaya mudahele etmeden yapabilecegim bir sey var mi yardimci olursaniz cok sevirim.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Garanti varsa kasaya müdahale etme. Öncelikle asusu un sitesinden b,os indir en güncel olanı usb ye at. bilgisayara usb yi tak. 30DK bekle b,os bozulmuş gibi. Eğer bu fayda etmezse geri dönüş yap yardımcı olayım.

brkcfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti varsa kasaya müdahale etme. Öncelikle asusu un sitesinden b,os indir en güncel olanı usb ye at. bilgisayara usb yi tak. 30DK bekle b,os bozulmuş gibi. Eğer bu fayda etmezse geri dönüş yap yardımcı olayım.
Bahsettiginiz seyi denedim hocam lakin hicbir sonuc alamadim . onerebileceginiz baska bir sey var ise bekliyorum Tesekkurler