pardon girişi atmayı unutmuşumFotoğraf tam belli olmasa da M.2 girişi var gibi ancak NVME desteklediğini sanmıyorum.
Hp 15-bs017ntDizüstünün marka ve modeli yok mu yoksa tahmincilik mi oyanayak![]()
Hp 15-bs017nt
Bence o durum markadan ziyade modellere göre değişiyor. Yoksa her markanın iyi ve kötü modelleri var. Mesela HP'nin özellikle 2020'de çıkardığı OMEN modelleri bana kalırsa top seviyede.Ekli dosyayı görüntüle 144572
m2 sata imiş...
hp zaten çürük bir markadır bence, hiç bulaşmam normalde de senin için cımbızla seçip aldım![]()
Sevgili süper modum ben hala hp alınmasından yana değilim, illa ki bi yerden vurur biziBence o durum markadan ziyade modellere göre değişiyor. Yoksa her markanın iyi ve kötü modelleri var. Mesela HP'nin özellikle 2020'de çıkardığı OMEN modelleri bana kalırsa top seviyede.
Bu kadar olmasa da ben de eski ürünlerinden dolayı HP'ye karşı önyargılıydım ama ağustos ayında HP Omen 15 2020 modelini aldım. İncelemelerini de yapmıştım. Geçen yılın ürünü seçildi zaten kendisi. Pek çok Asus ve MSI modelinden daha iyi çıkarıyor kendi sınıfında.Sevgili süper modum ben hala hp alınmasından yana değilim, illa ki bi yerden vurur bizi![]()
![]()