Soru Laptobum Kapalıyken Anakart Yandı Sebebi Nedir?

Reaksiyon puanı
63
laptobum 1 ay önce bozuldu allaha şükür garantisi vardı garantiye gitti anakart değişti termal macun yenilendi bakımları yapıldı ama bir daha bozlulur diye çok korkuyorum.

laptobumu akşam kapattım uyudum sabah kalktığımda bilgisayara görüntü gelmiyordu bilgisayar kendini açıp açıp kapıyordu fan seslerinden anlıyordum hiç oyun oynamadım zaten de oynayamam sistem düşük babam beni uyarmıştı neyse yani kısaca sistemi hiç zorlamadım bizim ev sobalı çok sıcak oluyordu bilgisayara zararı ondan mıdır bilmiyorum birde şey var bir keresinde bilgisayarın kapağı açık kalmış soba tütmüş sonra odaya girdiğimede laptobun klavyesi hep is olmuştu bundan mı acaba birde sanki fanların sesi değişik geliyordu bunlardan şüpheleniyorum ama bu laptop akşam kappatım boşta nasıl bozuldu çalışmazken bilmiyroum bir daha bozlulur diye korkuyorum birdaha aynı şey olabilirmi sabah kalktığımda çok korkuyorum bozlulacak diye sizce bozlurmu yine? şimdiden yardımcı oluğunuz için teşekürler

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Elektronik parçaların neyi ne zaman yapacağı pek belli olmaz. Forumlarda çok okumuşuzdur,aynen sende olduğu gibi, gece kapattım pc yi sabah açamadım ,görüntü gelmiyor vs. gibi şikayetleri.

Bu nedenle yani tekrar olacak diye boşa kuruntu yapmanın pek faydası yok. Bundan sonra uzun yıllar hiçbi şeyde olmayabilir veye başka bi parça da sorun çıkarabilir. En güzeli,hiç dert edip,kafaya takmamak.