Laptoba ekran kartı takviyesi.

Loftrise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel core i3 5005u işlemcisi nin dahili grafik birimi kullandığım programlar için yetersiz kalıyor bunun için bende bir ekrankartı takmayı düşündüm gtx 750 ekrankartını takmak istiyordum fakat bu ekrankartı işlemci i darbofaza sokar mı diye merak ettim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz (laptop Asus x540la 8gb yükselttik ) (kullandığım programlar Adobe after effects, unity, blender, substancepainter)(oynadıgım oyunlar ise Wot;Aoc2,)

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Masaüstümü bu makina.
Laptopmuş.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
İntel core i3 5005u işlemcisi nin dahili grafik birimi kullandığım programlar için yetersiz kalıyor bunun için bende bir ekrankartı takmayı düşündüm gtx 750 ekrankartını takmak istiyordum fakat bu ekrankartı işlemci i darbofaza sokar mı diye merak ettim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz (laptop Asus x540la 8gb yükselttik ) (kullandığım programlar Adobe after effects, unity, blender, substancepainter)(oynadıgım oyunlar ise Wot;Aoc2,)
Laptopa ekran kartı takamazsınız. Ancak E-GPU ile ama onun maliyeti laptop fiyatını geçecektir. Onun dışında darboğaz yapacaktır.

Loftrise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopa ekran kartı takamazsınız. Ancak E-GPU ile ama onun maliyeti laptop fiyatını geçecektir. Onun dışında darboğaz yapacaktır.
riser denilen bir dönüştürücü ile takıcaktım ama darbogaz yapıcaksa vazgeçsem iyiy olucak yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Bi miktar yapar ama cinebench puanına göre idare eder.Yalnız 750, Ti modeli değil demi.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
Riser ile 1050 ti kullanan bir arkadaşım vardı. En fazla 2 hafta kullandı ve sistemi bozdu...

Sebebi ise stabilite sorunları yaşadığını ve laptobun çok hantal bir konuma geldiğini belirtti. Sağlıklı bir seviyede değildi laptop sözlerini kullanmıştı..
Sadece belirtmek istedim.
750 ile az da olsa darboğazi ile karşılaşırsın fakat grafikleri yüksekte tuttukça hissettirmeyecektir.

Loftrise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapar ama oyununu mahfetmez. Kayda değer bir FPS artışı yaşıyacaksın.
teşekkür ederim
Riser ile 1050 ti kullanan bir arkadaşım vardı. En fazla 2 hafta kullandı ve sistemi bozdu...

Sebebi ise stabilite sorunları yaşadığını ve laptobun çok hantal bir konuma geldiğini belirtti. Sağlıklı bir seviyede değildi laptop sözlerini kullanmıştı..
Sadece belirtmek istedim.
750 ile az da olsa darboğazi ile karşılaşırsın fakat grafikleri yüksekte tuttukça hissettirmeyecektir.
ben oyun oynamaktan çok oyun yapıyorum kullandıgım programlar dahili ekrankartını fazla zorladıgı için verimli çalışamıyorum amacım verimliligi arttırmak günde sadece 2 saat oyun oynuyorum geri kalan zamanımı canlı dersler ve oyun projelerim üzerinde çalışarak degerlendiriyorum

Son düzenleme: