LanET YEr İmLERi YARDıMcıSI !!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

momento

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar firefox'a yeni eklenen hani şu w'yu ya bile bassan bütün favorilerinizi gösteren saçma salak sistem opera'da mevcut malesef !!! firefoxda kapadım ama operada ki bu gereksiz özelliği nasıl kapatıcağımı bulamadım . nasıl kapatıldığı hakkında bilgisi olan varsa ve bunu benle paylaşırsa çok makbule geçer yoksa yakında explorer kullanmaya başlıcam.

momento

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne diyim sana bilmiyorum ki onu sola getir bunu sağa götür.Avatarındaki o sevimli fare kadar beynin varsa ne mutlu sana !! Her forumda var senin gibiler gailba, hemen herşeyin üzerine atlamak için hazırda bekleyen küçük , minnacık beyinli ,sevimli , kendinden bi haber farecik.Neyse sana cevap yazmıcam daha ne istiyosan yazabilirsin , sadece şu saçma özelliği yazan yazılımcı kadar beynin olmadığına eminim o kadar.Yoksa sen mi yazdın onu ?? sen değilsende seninle aynı familyadan olduğuna eminim nıhaıhaıhaıhahıa !!!

not:kusura bakma sonunda gülmek istemezdim ama tutamadım kendimi !!!!!!!!

Arkadaşlar kusura bakmayın havalar ısındı herkezde bi basınç mevcut herhalde , arada bi böle gazlarını almak lazım.Yoksa bende hiç istemezdim bölesi bi varlıkla muhattab olmayı ama naparsınız hayat işte.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Opera'da nasıl kapatacağını sormadın mı? Eğer default olarak kurduysan fare imlecini en sola kadar getirip tıkladığında olmadıysa, Araçlar -> Panolar'dan istediğini kaldırarak düzenleyebilirsin.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
momento ben diim sana sen bu gazla ii uçarsın SDN den ;) görmüş geçirmiş olduk burda

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
momento sen ilk önce forumun kurallarına uymaktansa insanlarla nasıl konuşulur falan onları öğren .. Bu nasıl bir terbiyesizliktir yaa sen kimsin ki ?? insanlarla böyle konuşabiliyorsun ... Madem beyinsiz çok bu forumda senin ne işin var gelme kardeşim .. Seni zorla tutan yok herhalde ...

İyi uçuşlar sana ...

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Canım sıkkın, Moralim bozuk, momento kuralları okumanıı tavsiye edicem ama gerek kalmayacak.

Bugün üstüme gelmeyin.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...