Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasın pcsıne flash bellekten bir vırus bulastı.Neler denemedım,,siliyorum kendını yenıden yaratıyor..gızlı olarak sısteme bulasmıs durumda..ve garıp olanda networkten kendını yayması bu sorunu nasıl asabılırız..
ilk oncelikle o virus degil activexdubugger32 isimli turk yapimi bir trojan ondan kurutlman icin arkadasin dedigi gibi kaspersky gibi bir antivirus yazilimiyla taratip silebilirsin yeniden bulasmamsi icinde usb belleginden de silmen gerekir eger bilgisayarin agda ise diger makinelerden de silmen gerekirr yaptigi sey sadece senin yerel disklerini paylasima acip agda seni savunmasiz birakmasi ole abartilacak bisey degil hemen halledersinn kolay gelsinn
bittoren.exe ise senin makinanin portlarini acaraktan karsi tarafa bilgilerini gonderirr onndanda ayni seklde kurtulabilirsinn sanada kolay gelsinn
Kaspersky,,Avast,,Nod32 denemedıgım yazılım kalmadı.Bulmasına buluyorlar g. modda sılınıyorda..lakın bir süre sonra kendını yeniden olusturması dıkkatımı cektı.. klasor seceneklerınden (korunanan sıstem dosyarını gızle) bolumundekı celtıgı ıptal edıyorum ve yıne karsıma cıkıyor [Autorun.exenın ıcıne atıyor] vede bu klasorun ıcı her gecen gun artıyor su an yıne 1 gb fılan oldu..
Sanırım kesın cozum tum hddyı partition yapıp format basmak...