Lady GaGa’nın Garip Sahne Arkası İstekleri!

Bu konuyu okuyanlar

hüzün_

Müdavim
Emektar
Katılım
14 Nisan 2010
Mesajlar
8,771
Reaksiyon puanı
500
Puanları
113
Yaş
35
İstekleri de kıyafetleri kadar ilginç!

FP_PCN_Gaga2.jpg


Lady GaGa’nın kıyafetleri hayranlarını ve onu eleştirenleri ne kadar şaşırtıyorsa, sahne arkasındaki istekleri de konser organizatörlerini o kadar çok şaşırtıyor.

Sahne arkası isteklerinin içinde giyinme odasına kurulacak oksijen tankı ve balın yanı sıra belli bir saatte kesinlikle servis edilmesi gereken bir de özel menüsü var. Hollywood Life’ın haberine göre, istediği yemeklerin saat 17:00’de servis edilmemesi sözleşme ihlali olarak kabul ediliyor. Yemeklerin saatinin yanı sıra, beslenme listesine göre her gün farklı bir menünün de getirilmesi şart.

Pazartesi günleri GaGa barbekü gecesi istiyor, Salı günü Asya yemekleri günü iken, Meksika mutfağı Çarşamba gününün menüsü. Perşembe günü olan klasik Amerikan mutfağından sonra Cuma günü de etsiz yemekler istiyor. Cumartesi makarna ve Pazar günü de yanında garnitürleriyle birlikte kızarmış hindi Lady GaGa’nın olmazsa olmazları.

The Smoking Gun’ın internet sayfasında yayınlanan belgelere göre, eksantrik yıldız, mekanda servis yapan barların sahne almadan yarım saat önce buz satışlarını durdurmasını istiyor. Belgede: “Önemli: Mekandaki bütün barlardaki buz satışına Lady GaGa’nın performansı başlamadan yarım saat önce son verilmesi gerekiyor!”

Başka bir isteği ise, “Mekandaki servis elemanları kabul edilebilir, tanınmalarını sağlayan üniforma giymeleri gerekiyor. Dikkat! Sade tişört, takım elbiseler ve sade takımlar yasak!”

Kaynak
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
kurtulamadık şu kadının salaklıklarından
 

Paramore

Müdavim
Katılım
10 Eylül 2010
Mesajlar
5,179
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Tipe bak ya buna bayat ekmek bile fazla.
 

eray045

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
kadın(!) ilginçki , isteklerinin böyle olması normal :D
 

craftingMaterial

Müdavim
Katılım
31 Aralık 2007
Mesajlar
17,485
Reaksiyon puanı
188
Puanları
63
hepsi bi yana kendini bi mok zannetmesi yokmu :D .....misin sabaha mı bırakırsın :D
 
Üst