Labato iPad Kılıfı İnceleme

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhaba arkadaslar bugünkü yazimizda size kendi ipad air'im için aldığım Labato marka hakiki deri kılıfı inceleyecegiz.

Öncelikle siparisi nasıl verdigimden başlayayım AliExpress den kargo bedava olacak şekilde verdim, 20 gün falan sürdü gelmesi.

2emasema.jpg

Ürünün disinda beyaz bir tül seklinde koruyucu ve buna ek ilarak onun dışına da kargoda zarar gormesin diye zarar vermeyen ambalaj satılmıştı.

Ürünün kutusu ise gercekten sade tasarlanmis marka ve ipad air için olduğu hakkında bilgi var.
y2anane4.jpg

aby7u8ys.jpg

Gelelim kutu içeriğine ürün orijinal deri oldugundan icinden çok küçük bir poset icinde kimyasal koruyucu, kılıf ve kilifin şeklinin bozulmamasi için sunger çıkıyor.
ge5uteva.jpg

Kılıfın tasarımına geldigimiz zaman ön yuzeyde sag altta Labato yazisi ve sag üstte gene markanin deri uzerine işlediği hos bir yazi var.
İç yuzeyi kadifemsi yapida yumusacik ancak Türkiye'de satilanlardan bariz daha kaliteli bir yapıya sahip oldugunu soyleyebilirim.
Arka yuzeyde ise herhangi bir yazi bulunmamakta.
hedu8ehe.jpg

usuga8y4.jpg

qeruna9a.jpg

Son olarak ürün özelliklerine geldigimiz zaman ürün hakiki deri Türkiye'de satilsa 100 TL'den aşağı olmaz, ürünün on kapagi miknatisli Kılıf iPad'i sıkı bir şekilde tutuyor, ve otomatik kilit aç kapa özelliği mevcut.

Fiyat ve Değerlendirme : Ürünü yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum gercekten hiçbir olumsuzlugu yok alacak arkadaslara da tavsiye ediyorum. 2 Farkli rengi var ben koyu olani tercih ettim memnunum. Ürünün fiyati yaklasik 17-18 $ civarında bana 36-37 tl ye mal olmuştu. Fiyatının çok üstünde bir kaliteye sahip.

Satın Alma Linki: http://www.aliexpress.com/item/2014...et-Cover-For-Apple-iPad-5-Air/1651319047.html

Yazım hatalari vs varsa affola olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
SAYGILARIMLA JIRAIYA06

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Kılıf güzel ve sağlama benziyor fiyatida baya uygun turkiyede felan 100 tl civaridir bublar bende ipad mini retina alinca aliexpress den buna benzer kilif sipariş edeceğim

Reaksiyon puanı
16,128
kılıfın içinde yani derinin altında plastik mi? karton mu? addison'da karton var...

Reaksiyon puanı
16,128
böyle bir kılıf dark evopad m7220 için de olsa iyi olurdu arka kamera ve hoporlörü kapanmaz ses tuşlarıda devrede kalırdı...