L9'um kırıldı onu aratmayacak bi telefon önerisi istiyorum

aylili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
max 1000 lira verebilirim ama o kadar olsun istemiyorum açıkcası. Diğer telefonum Lg L9du onu aratmasın yani. Attan inip eşeğe binme hissi vermesin aklımda Xperia L var ama tasarımı içime sinmedi. Telefonsuzluktan çıldıracağım lütfen yardım

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Xperia L nin tasarımı bence gayet hoş . İnce belli olması falan mı hoşuna gitmedi ?

nomad23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence xperia sp uygun bir tercih olabilir, hem 900 tl civarlarında satan yerlerde var

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
düşünmedim değilde arkası cam sanırım ve saf androidmiş, şarj süresi kısaymış, müzik kalitesi iyi değilmiş(bunu sizin editör diyor)
Saf android olması iyi bir şey :) Güncelleme konusunda hiç sıkıntı yaşamazsın çıktığı gibi indirir kurarsın. Bak şimdi nexuscular 4.4.2 kullanıyor biz hala 4.3 ü bekliyoruz . Ses ve kamera konusunda vasat doğru . Eğer önemli kriterlerse bu ikisi tercih etme. Ha 2gb rami de bir artı.
Onun dışında xperia sp iyi bir alternatif.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben olsam 900 liraya lg optimus 4xhd alırdım çok hoş ve iyi bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG optimus 4X HD eski bir telefon. Performansı Xperia L'den düşük kalıyor (tabii napacağına da bağlı).
Nexus 4, LG Optimus G, çok aşırı oyun oynamıyorsan S4 mini..

Xperia L tasarımını beğenmediysen Xperia SP'yi de önermiyorum o zaman.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia L nın tasarımını begenmediysen Xperia SP iyi bi tercih olabilir , ilerde ramda sıkıntı yaşamak istemem dersen ve nexus4 ün arkasını begenmediysen Optimus G iyi bi tercih olur

aylili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG optimus 4X HD eski bir telefon. Performansı Xperia L'den düşük kalıyor (tabii napacağına da bağlı).
Nexus 4, LG Optimus G, çok aşırı oyun oynamıyorsan S4 mini..

Xperia L tasarımını beğenmediysen Xperia SP'yi de önermiyorum o zaman.

optimus G aklıma yattı sizce bir daha güncelleme alır mı hafızası sıkıntı olur mu ve tabii bataryasının çıkmaması çünkü en ucuz 1100 lira öğrenciyim nihayetinde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Xperia L nın tasarımını begenmediysen Xperia SP iyi bi tercih olabilir , ilerde ramda sıkıntı yaşamak istemem dersen ve nexus4 ün arkasını begenmediysen Optimus G iyi bi tercih olur

ben de beğendim G'yi G e975 değil mi ? sizce güncelleme alır mı hafıza sıkıntı olur mu ? ve bataryasının çıkmaması teşekkürler .
1100 lira en ucuzu nihayetinde

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
optimus G aklıma yattı sizce bir daha güncelleme alır mı hafızası sıkıntı olur mu ve tabii bataryasının çıkmaması çünkü en ucuz 1100 lira öğrenciyim nihayetinde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben de beğendim G'yi G e975 değil mi ? sizce güncelleme alır mı hafıza sıkıntı olur mu ? ve bataryasının çıkmaması teşekkürler .
1100 lira en ucuzu nihayetinde

Güncelleme almaz ama diğer sorunları yaşamazsın merak etme çok güzel telefondur kendileri