max 1000 lira verebilirim ama o kadar olsun istemiyorum açıkcası. Diğer telefonum Lg L9du onu aratmasın yani. Attan inip eşeğe binme hissi vermesin aklımda Xperia L var ama tasarımı içime sinmedi. Telefonsuzluktan çıldıracağım lütfen yardım
Xperia L nin tasarımı bence gayet hoş . İnce belli olması falan mı hoşuna gitmedi ?
Nexus 4 ?Ele batıyor resmen çok sivri
Nexus 4 ?
Saf android olması iyi bir şeydüşünmedim değilde arkası cam sanırım ve saf androidmiş, şarj süresi kısaymış, müzik kalitesi iyi değilmiş(bunu sizin editör diyor)
Lg 4x hd ?
LG optimus 4X HD eski bir telefon. Performansı Xperia L'den düşük kalıyor (tabii napacağına da bağlı).
Nexus 4, LG Optimus G, çok aşırı oyun oynamıyorsan S4 mini..
Xperia L tasarımını beğenmediysen Xperia SP'yi de önermiyorum o zaman.
Xperia L nın tasarımını begenmediysen Xperia SP iyi bi tercih olabilir , ilerde ramda sıkıntı yaşamak istemem dersen ve nexus4 ün arkasını begenmediysen Optimus G iyi bi tercih olur
optimus G aklıma yattı sizce bir daha güncelleme alır mı hafızası sıkıntı olur mu ve tabii bataryasının çıkmaması çünkü en ucuz 1100 lira öğrenciyim nihayetinde
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben de beğendim G'yi G e975 değil mi ? sizce güncelleme alır mı hafıza sıkıntı olur mu ? ve bataryasının çıkmaması teşekkürler .
1100 lira en ucuzu nihayetinde