Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Kuzey Kore başkanı Kim Jong Un'un hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Sizce öldü mü? Bence yalan haber.
Yalan haber bence ölmemiştir öldüysede beni ilgilendirmez zaten sevmiyordum sağı solu boş boş tehdit edip duruyordu.Kuzey Kore başkanı Kim Jong Un'un hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Sizce öldü mü? Bence yalan haber.
Ölmez o. Yarın öbür gün dirilir tekrar bir yerlerdenKuzey Kore başkanı Kim Jong Un'un hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Sizce öldü mü? Bence yalan haber.
Zannetmiyorum, çaycı hüseyin'e de aynsını diyorlar hep.Kuzey Kore başkanı Kim Jong Un'un hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Sizce öldü mü? Bence yalan haber.
Bir gün gerçekten ölecek ama kimse inanmayacak adamın öldüğüneZannetmiyorum, çaycı hüseyin'e de aynsını diyorlar hep.
Kesinlikle ruh hastasıÖlmedi Ama İnşallah ölür çünkü:
Kuzey Kore de:
İnternet yasak
%90 vergi
5tl bir aylık maaş
12 kişiden biri asker
televizyon yasak
telefon yasak
kıtlık
bencil bir başkan
Ağlamayan vatan haini onlara göreEminim ki asılsız çıkar, çünkü 2010'da Kim-Jongil öldüğü vakit Güney Kore'den ağlama seslerini duyduğunu iddia ediyorlardı bazı Güney Koreliler.
Kuzey Kore kadar saçma bir yönetmeliğe sahip başka bir ülke yok.Ağlamayan vatan haini onlara göre
Neden öyle yaptıkların kendileri de bilmiyor bence.Kuzey Kore kadar saçma bir yönetmeliğe sahip başka bir ülke yok.
heriflerin dış Dünya ile başlantısı yokki halk en iyi yaşayanın kendisi olduğana inaniyorNeden öyle yaptıkların kendileri de bilmiyor bence.