Yardım kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,645
Beyler böyle bi kuzenimiz yok diye şükür namazı mı kılsak?
Benim 2'ye giden kuzenim bana küfür ediyor :D Gelip gelip vuruyor da karşılık vermiyorum çünkü ayağı kayıp düşse ağlaya ağlaya annesine gidip beni dövdü falan diyor. Birde gerçek dövsem ne yapar acaba?

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 10 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime abimde ona diyordu ben kızlarla konuşamıyorum çekingenim bu seferde abime diyordu banane benle konuşacaksın sonra abim kuzenime dedi ben kızlarla konuşamıyorum sonra kuzenim sinirlendi kalktı abimin yüzüne telefonunu fırlattı telefonunu kırdı abime küfür etti odanın kapısını güm diye kapattı salona gitti ağladı sonra moralsizdi akşam yemeğini sofrada yediğimizde annem ile babam kuzenimin mutsuz olduğunu gördü ona neyin var diye sordular kuzenimde dedi hiçbir şeyim yok dedi babama sonra yemeğimizi yedik kuzenim salona gitti kapıyı güm diye kapattı sonra abimle konuşmadı bir daha kuzenim sürekli bize böyle yapıyor her gün böyle mutsuz moralsiz ağrıyordu bizim evde kuzenim geçen hafta evimizden gitti ama gelecek hafta tekrar bizim eve gelecek bizde kuzenimin bizim eve gelmesini istemiyoruz sizce kuzenim eve gelmesin diye ne yapmalıyız kuzenim yüzünden abimin psikolojisi bozuldu birde kuzenim sürekli abimi kıskanıyor abimin bir tane erkek arkadaşı var onu bile kıskanıyor abimle konuşmasını istemiyor kuzenim çok değişik bir insan sürekli kore şarkıları dinliyor yüksek sesle müzik açıyor Çince filmler izliyor bizim evde de kuzenime kimse karışmıyor kuzenim birden değişiyordu birden ağlıyordu mutsuz oluyordu kuzenim sürekli babamın yanında kapıları güm diye çarpıyordu yüksek sesle gülüyordu sizce kuzenim niye böyle yapıyor abimde kuzenimi hiç sevmiyor suçuda değil yani kuzenim abime çok karışıyor sizce ne yapmalıyız?
Cidden çok değişik Allah yar ve yardımcınız olsun

Reaksiyon puanı
1,766
Benim 2'ye giden kuzenim bana küfür ediyor :D Gelip gelip vuruyor da karşılık vermiyorum çünkü ayağı kayıp düşse ağlaya ağlaya annesine gidip beni dövdü falan diyor. Birde gerçek dövsem ne yapar acaba?
Bana böyle yapan kuzenimi evire çevire dövmüştüm pişman değilim küçükmüş bacak kadar boyu varmış fln fark etmez o küfürleri ediyorsa konu kapanmıştır xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada bir dövüyorum
Gidiyor annesinin yanında ağlıyor
sonra yanıma geliyor ve bir daha dövüyorum
akşam da dayım beni dövüyor ???
Mutlu aile tablosu:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,645
Bana böyle yapan kuzenimi evire çevire dövmüştüm pişman değilim küçükmüş bacak kadar boyu varmış fln fark etmez o küfürleri ediyorsa konu kapanmıştır xd
Çocukta inanılmaz vahşi anaokulundayken bir tane kızın kolunu ısırarak morartmıştı :D Ne zaman kuzenime gitsek ona minecraft modu yüklemekten sıkıldım.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,623
Misafirlikte bana böyle yapan çocuk koşarken çelme takmıştım annesiyle gözgöze geldik ?

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Sizinle aynı olan durum benimde kuzenlerim var büyük bir BTS hayranı onlarda kore sarkıları dinliyor ayrıca sürekli çin dizi izlerler yani senin kuzenine özel birşey değil ?

Reaksiyon puanı
1,766
Ben o evde olsaydım onun dişlerini söker eline verirdim siz ne sabırlı aileymişsiniz ya

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Birisi bana böyle bir şey dese kız erkek demeden dövebilicem mi dövemicem mi demeden saldırırdım muhtemelen. Umutsuz vaka.
kuzenimin 9 aydır başımıza getirmediği olay kalmadı

Kuzenin baya a*gın galiba
galiba öyle

kuzenim kendi evimde bana gevşek diyecek haa
var ya baseball sopasıyla eşşek sudan gelinceye kadar döverdim
annem dövmemize izin vermiyor diyor susun misafirdir bir şey olmaz kızmayın idare edin ne diyorsa yutun bir gün evine gider diyor hep

Harbiden ya kuzenim bana öyle desin tekmeyi basarım
aynen

yukarıda kuzeninin evde olmadığını söylemişsin ve bir kaç gün sonra geleceğini söylemiş sin
eve geldiği zaman kapıyı açmayın sizi telefonla ararsa şehir dışına bir arkadaşı ziyarete çıktık deyin ve kendi evine geri dönmesini söyleyin

nasıl müq plan değil mi??????
çok güzel bir plan

Beyler böyle bi kuzenimiz yok diye şükür namazı mı kılsak?
bence kıl

Son düzenleme:

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Böyle manyak bir kuzen evde misiniz diye kontrol etmek için her gün gelir evin önüne, 1 yıl geçse yine evde misiniz diye kontrol etmeye gelir bence. Harika bir yemek stoğu yapılmalı.
zaten annem bana dedi bir daha kuzenini eve almayacağım bizi huzursuz ediyor dedi abimin başına getirdiklerinide kuzenimin ailesine anlatacağız

Reaksiyon puanı
1,766
Ben zaten herhangi bir annenin kuzenini dövmene izin vereceğini zannetmiyorum. Aniden sinirden kafayı yemiş gibi davranın.
Benim bu taktiği denemişliğim var denendi onaylandı işe yarar
Ama hata yapma yoksa annen sana çatar :D bide kızdan dayak yersen karizma gider sjjswıqısoaasdjdfha

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,623
Onu takmayıp görmezden gelmeyi deneyin.

Birşey falan derse dönüp bakmayın bile o yokmuş gibi devam edin sıkılır gider

Reaksiyon puanı
1,766

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-28-12-58-11-14.jpg
    Screenshot_2021-07-28-12-58-11-14.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 82
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...