braveheart.fb
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 92
Hani, bir zamanlar, Şirinevler’den Muhittin Çiçek amcadan naklen, “Bedii Faik’in yazısı”ndan bir bölüm aktarmıştım... Bedii Faik, yıllarca önce yazdığı bir yazıda, “adamın biri”nden söz etmiş... İşte o adamın biri; sokakta dalgın dalgın yürürken; farkında olmadan, yolun ortasında yatan bir köpeğin “kuyruğuna” basmış!.. Ve tabiî, can havliyle havlamış köpek!..
Adam şaşırmış...
“Hayret” demiş;
“Ben köpeğin kuyruğuna bastım!.. Ama ses, ağzından çıktı!”
Şöyle bir düşünüp, “teşhis”i koymuş:
“Kuyruğuna bastığım halde ağzından ses çıktığına göre, demek ki; kuyruk ile baş arasında bir bağlantı var!”
Malûm, “teşbihte hata olmaz”mış...
Ergenekon Terör Örgütü’ne yönelik “12. Dalga Operasyon”larda “gözaltı”na alınan ve “tutuklanan” insanlara bakıyorum da; “kuyruk”larına basılan onlar olduğu halde, her ne hikmetse “ses” çıkaran “ağız”lar başka!..
Demek oluyor ki;
“Kuyruk”lar ile “ağız”lar arasında bir “bağlantı” var... Hem de, bizim bilmediğimiz bir bağlantı!..
yazının devamı:
Habervaktim
NOT: Vakit gazetesini "marjinal" kabul etmeme rağmen Bu tesbiti beğendim. bu yüzden paylaşmak istedim.
Adam şaşırmış...
“Hayret” demiş;
“Ben köpeğin kuyruğuna bastım!.. Ama ses, ağzından çıktı!”
Şöyle bir düşünüp, “teşhis”i koymuş:
“Kuyruğuna bastığım halde ağzından ses çıktığına göre, demek ki; kuyruk ile baş arasında bir bağlantı var!”
Malûm, “teşbihte hata olmaz”mış...
Ergenekon Terör Örgütü’ne yönelik “12. Dalga Operasyon”larda “gözaltı”na alınan ve “tutuklanan” insanlara bakıyorum da; “kuyruk”larına basılan onlar olduğu halde, her ne hikmetse “ses” çıkaran “ağız”lar başka!..
Demek oluyor ki;
“Kuyruk”lar ile “ağız”lar arasında bir “bağlantı” var... Hem de, bizim bilmediğimiz bir bağlantı!..
yazının devamı:
Habervaktim
NOT: Vakit gazetesini "marjinal" kabul etmeme rağmen Bu tesbiti beğendim. bu yüzden paylaşmak istedim.