"Kuyruğa" Basınca Ses Neden "Ağızdan" Çıkar?

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hani, bir zamanlar, Şirinevler’den Muhittin Çiçek amcadan naklen, “Bedii Faik’in yazısı”ndan bir bölüm aktarmıştım... Bedii Faik, yıllarca önce yazdığı bir yazıda, “adamın biri”nden söz etmiş... İşte o adamın biri; sokakta dalgın dalgın yürürken; farkında olmadan, yolun ortasında yatan bir köpeğin “kuyruğuna” basmış!.. Ve tabiî, can havliyle havlamış köpek!..
Adam şaşırmış...
“Hayret” demiş;
“Ben köpeğin kuyruğuna bastım!.. Ama ses, ağzından çıktı!”
Şöyle bir düşünüp, “teşhis”i koymuş:
“Kuyruğuna bastığım halde ağzından ses çıktığına göre, demek ki; kuyruk ile baş arasında bir bağlantı var!”
Malûm, “teşbihte hata olmaz”mış...
Ergenekon Terör Örgütü’ne yönelik “12. Dalga Operasyon”larda “gözaltı”na alınan ve “tutuklanan” insanlara bakıyorum da; “kuyruk”larına basılan onlar olduğu halde, her ne hikmetse “ses” çıkaran “ağız”lar başka!..
Demek oluyor ki;
“Kuyruk”lar ile “ağız”lar arasında bir “bağlantı” var... Hem de, bizim bilmediğimiz bir bağlantı!..

yazının devamı:

Habervaktim

NOT: Vakit gazetesini "marjinal" kabul etmeme rağmen Bu tesbiti beğendim. bu yüzden paylaşmak istedim.

franzjonasplatz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baska "mükemmel" yazilar da varsa görmek isteriz.Bu "müthis" hikaye gercekten olaylari anlatmak icin birebir.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Gerçekten süper özetlemiş :D

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bu yazar çok argo yazmasına rağmen ne hikmetse tüm kelimeler "cuk" diye oturuyor yerine.