Kütüphaneler Açık Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amorg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar merhaba. Ben internetten araştırma yaptım biraz ama anlamadım sanki eski haberlerdi.Kütüphaneler açık mıdır? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Bir de yakınımdaki kütüphanenin açılış kapanış saatini nasıl öğrenebilirim? Evde çalışmak zor gelmeye başladı da o yüzden.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Arkadaşlar merhaba. Ben internetten araştırma yaptım biraz ama anlamadım sanki eski haberlerdi.Kütüphaneler açık mıdır? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Bir de yakınımdaki kütüphanenin açılış kapanış saatini nasıl öğrenebilirim? Evde çalışmak zor gelmeye başladı da o yüzden.
Kapalı diye biliyorum ama açık da olabilir, yarın yada salı günü kabine toplantisi olucak, tedbirler biraz dahada artirilcak, orda belli olur

Amorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kapalı diye biliyorum ama açık da olabilir, yarın yada salı günü kabine toplantisi olucak, tedbirler biraz dahada artirilcak, orda belli olur
Yani yarın gidip bakmamı önerir misin? Yoksa sence kabineyi mi bekleyeyim. Bir de gideceğim yer bir kültür merkezi. Arasındaki farkı biliyor musun? Çok teşekkür ederim sana

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Yani yarın gidip bakmamı önerir misin? Yoksa sence kabineyi mi bekleyeyim. Bir de gideceğim yer bir kültür merkezi. Arasındaki farkı biliyor musun? Çok teşekkür ederim sana
Benimde çok bir bilgim yoktur bu konu hakkinda, gidip bakabilirsiniz mesafenizi koruyun sıkıntı olmaz :), gezmiş olursunuz, açılirsiniz hemde biraz iyi gelir sizin için

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Bugün kabine toplantısı olacak.Büyük ihtimalle tedbirleri gevşetirler gibi.
Haberde görmüştüm de biraz daha artilicak tedbirler, geçen seferki gibi olur bence, sağlık bakani ile felan toplantı olur, sali günüde Erdoğan açıklama yapar

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Haberde görmüştüm de biraz daha artilicak tedbirler, geçen seferki gibi olur bence, sağlık bakani ile felan toplantı olur, sali günüde Erdoğan açıklama yapar
Her kabine toplantısı sonrası açıklamıyor yapıyor cumhurbaşkanı.Zaten mayıs ortası gibi turizm sezonu açılacağı için belki şimdiden gevşetirler diye düşünüyorum.Ama senin dediğini yaparlarsa harika olur.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ailen ile bu konuyu konuşmanı oneririm, evde biraz daha dikkat etsinler ses yapmamalari bakimindan, bir kac gun dene baktin olmuyor git kütüphaneye, doğrudur soyluyon evde calismak biraz zulüm derler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her kabine toplantısı sonrası açıklamıyor yapıyor cumhurbaşkanı.Zaten mayıs ortası gibi turizm sezonu açılacağı için belki şimdiden gevşetirler diye düşünüyorum.Ama senin dediğini yaparlarsa harika olur.
Ya zaten bana kaliyoki turizm olmassa devletin ekonomi iyice baticak dolar firlicak, yani turizmi açmama olayi kesinlikle olmicak rus arkadaşlar sağolsun Türkiye'den vazgecmiyorlamis habere göre. Diger görüşümde vakalari bilerek düşük tutuyorlarki Türkiye'ye gelen turistler azalmasin, 1 gunde 10 k bir düşüş oldu ?? Nasil olduysa şuan 38k 60k dan düştü