Kurumsal SEO Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bu konuyu okuyanlar

sezginaggun

Öğrenci
Katılım
26 Mart 2019
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Kurumsal SEO Firması hususunda tercih yaparken mutlaka iyi bir analiz yapmak gereklidir. Ülkemiz her geçen günde internet teknolojileri hususunda bir adım daha önde olmaya çalışan ülkelerden birisidir. İnternet teknolojilerinin ülkemizde ön plana çıkmasıyla birlikte ülkemizin devlet kanallarının da internet teknolojilerinin tamamen benimsemesini sağlaması ve Türk Ticaret Kanunu düzenlemesinin de akabinde yapılması yeni nesil web siteleri hususunda online potansiyel müşteriye ulaştırılma hususunda bir nevi teşvik alarak internet üzerinde kurumsal SEO biraz daha güç kazanmıştır.

Günümüz teknolojisinde kurumsal SEO, bir şirketin potansiyel müşteri ile arasındaki bağların hızlı bir şekilde kurulmasını sağlamaktadır. Zira kurumsal SEO müşterinin ürün sahibine bir tık yakın olması anlamına gelmektedir. Web sitelerin kendi hizmet sınıfında bir çok farklı kelime arama yapması esnasında insanların arama motorlarında ilk sırada görebilecekleri bir web sitesine sahip olmak anlamına gelmektedir. Böylelikle bir kurumsal web site ortalama olarak ziyaretçilerinin bir kısmını müşteriye dönüştürebilir. Mesela 50 müşteriden 5 müşterinin siteye girdiğinde alışveriş yapması bir web sitenin hızlı bir şekilde tanınmasını ve marka bilinirliliğini artırmasını sağlar.

Kurumsal SEO Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Kurumsal SEO firması seçen kişi mutlaka firmalar arası seçim yaparken eleştirel ve seçici davranmalıdır. Zira her SEO uzmanı başvuru yapanların tam da isteklerini karşılayarak verim almalarını sağlayamaz. Bir SEO uzmanından destek alabilmek için sektör, rekabet ortamı, rakip analizlerinin çok iyi bir şekilde yapılması gereklidir. Peki; Kurumsal SEO firması seçerken nelere dikkat edilmelidir?

  • SEO çalışmaları gerçekleştirecek olan kişinin mutlaka bu sektörde başarı kazanmış olmalıdır.
  • Müşterilerine kurumsal manada referanslar sunabilmesi ve bu referanslar yine arama motorlarında ön sıralarda olmalı.
  • Fiyat konusunda sektör analizi yapılmalı ve abartılmış fiyatlar veya çok indirilmiş fiyatlar seçilmemeli.
  • SEO çalışmaları kelimesine itibar etmeden bir kurumsal SEO uzmanının yaptıkları müşterilerine örnek olmalı.
  • Yaptığı çalışmaları sürekli olarak raporlayarak müşterilerine sunan firmalar ile çalışılmalıdır.
  • Kurumsal SEO uzmanından destek alındığında mutlaka kişi kendi sitesini sürekli olarak göz altında bulundurmalı ve eksikleri uzmana bildirmelidir.
SEO Firması - Kaynak : Kurumsal SEO Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir? - Larvey
 

odthfuture

Öğrenci
Katılım
3 Mayıs 2019
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Aslında bu maddelerin hepsinin karşılık güven ilişkisi kurma çerçevesinde toplayabiliriz. Kurumsal SEO uzmanının, diğer SEO uzmanlarından pek de farkı yoktur. Kurumsal firmalar için daha fazla sayfa, daha düzenli bir strateji gerekebilir. Bu da kişinin önceki başarılarıyla kıyaslanabilecek bir durum değildir. Dijitali anlaması ve markayı tanımasıyla ilgili bir durum. Yani yine başa dönecek olursak karşılıklı güveni kurduktan sonra birbirini anlayabilirsen çalışırsın.
 
Üst