- Reaksiyon puanı
- 640
Arkadaşlar tester ürünü talebi için asusu aradım. Kurum olmamız gerektiğini söylediler. Nasıl Kurum Olunur?
Allah kısmet ederseMesela donanımarşivi gibi ürün test edip fenomen mi olacan
![]()
Bir nevi ünlü olup sponsorluk almak gibi bir şeyArkadaşlar tester ürünü talebi için asusu aradım. Kurum olmamız gerektiğini söylediler. Nasıl Kurum Olunur?
Evet. Anack nasıl kurum olacağım?Bir nevi ünlü olup sponsorluk almak gibi bir şey
Vallahi daha önce hiç ünlü olmadım sponsorlukta almadım o yüzden bir fikrim yok dostum ??Evet. Anack nasıl kurum olacağım?
Yaş tutuyor mu , para var mı, veya boy fizik nasılEvet. Anack nasıl kurum olacağım?
Vallahi daha önce hiç ünlü olmadım sponsorlukta almadım o yüzden bir fikrim yok dostum ??
akıllı patronlara örnek verecek olursak?Şimdi "kurum" demek genelde devlet organları için kullanılır. Özelde ise "şirket" şeklinde nitelendirilir. Öncelikle bir şirket açacak yaşta olmalısın, paran olması gerekir ve belli bir iş ve işçilerin olması gerekir.
Ama senin istediğin daha çok sosyal medya fenomeni de olmak şirketin yanında fakat bunun için bile bir bilgi birikimine ve çeşitli araç gereçlere muhtaçsın...
Okuyup bu işleri elinin tersiyle çeviren nice ünlü akıllı patronlar var. Asıl mesele işte bu.
Şimdi "kurum" demek genelde devlet organları için kullanılır. Özelde ise "şirket" şeklinde nitelendirilir. Öncelikle bir şirket açacak yaşta olmalısın, paran olması gerekir ve belli bir iş ve işçilerin olması gerekir.
Ama senin istediğin daha çok sosyal medya fenomeni de olmak şirketin yanında fakat bunun için bile bir bilgi birikimine ve çeşitli araç gereçlere muhtaçsın...
Okuyup bu işleri elinin tersiyle çeviren nice ünlü akıllı patronlar var. Asıl mesele işte bu.