Kurulumda hata ve aşırı donma

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu hata format ile bile düzelmedi oyun kurarken cok kötü kasıyor ve yükleme 2 saat sürüyor ve sonunda resimdeki gibi hata veriyor ve belki setupda sorun vardır dedim bide başka siteden indirdim gene aynı daemon tools ile denedim gene aynı arkadaşlar lütfen bi yol gösterin :( Ve diğer sorunumda artık rarlı dosya indirmeye korkar oldum 4-5 saat indirme yapıyorum toplama hatası cilt bozuk diyor bunun idm ile alakası varmı ve çözümleri neler yardım ederseniz sevinirim.
vQdqZR.png

[video=youtube;wBrI_2n0My4]http://www.youtube.com/watch?v=wBrI_2n0My4[/video]

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ramlarde hatalı olan olabilir kurana kadar tek ram ile dene birde

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aynen harddiskten kaynaklı bir sorun olabilir ama sen yinede ramleri değiştirerek çıkar tak bakalım. Umarım düzelir.

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka oyunlarda aynı mı ? Harddiskindede problem olabilir normal değil öyle yapması
Hayır şöyle bişi var belki size saçma gelebilir Örneğin Tombraider pes 13 de felen hiç yapmıyor ama pes 15 ve farcry 4 assassins creed untyde yapıyor. Ve pes 13 tombraider de felen hiç kasmadan oyunu kuruyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hayır şöyle bişi var belki size saçma gelebilir Örneğin Tombraider pes 13 de felen hiç yapmıyor ama pes 15 ve farcry 4 assassins creed untyde yapıyor. Ve pes 13 tombraider de felen hiç kasmadan oyunu kuruyor

İlginç bir sorunmuş. Format atımayı dene düzelmezse teker teker paçaları denemek zorundasın. Ki formatta düzeleceğini düşünüyorum windows 7 ile dene bu sefer. Bide windows updateyi çalıştır işe yarayabilir

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginç bir sorunmuş. Format atımayı dene düzelmezse teker teker paçaları denemek zorundasın. Ki formatta düzeleceğini düşünüyorum windows 7 ile dene bu sefer. Bide windows updateyi çalıştır işe yarayabilir
Benim başıma düzgün bi sorun gelmez zaten :)