Kurulum Sorunsuz Oluyor Fakat Driverları Göremiyor

IceQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
En baştan anlatayım,eskiden ide 80 Gb bir hard disk'im vardı.yetmeyince sata 160 gb hard disk aldım,sonra yeni hard disk'e kurulumu yaptım,sürücüler dahil herşeyi kusursuz olarak kurdum..3-4 ay sonra tekrar format attıgımda (yani dün) yine windows'u aynı sata hard diskte sorunsuzca kurdum ama gigabyte'n kurulum cd'sini taktıgımda hiçbir surucuyu gormuyor..manuel el ile kurmaya calıstıgımda algılamıyor,ati ekran kartımı her zaman kurdugum sürücülerle kurmaya calıstıgımda onu bile kurmuyor.kısacası hiçbir driver'i bilgisayar tanımıyor..ama kurulmamış donanım olarak aygıt listesinde listeliyor.
Aklıma gelen şeylerden bir tanesi;sorunsuz dediğim kurulumda başka windows cd si kullanmıştım..acaba arkadaşımdan aldıgım bu cd'de sata driverları entegre edilmiş miydi? ya da benm bilmediğim başka bir sorun mu mevcut? Yardım ederseniz gercekten cok sevinecegim..kurabildiğim tek donanım usb modem.. : ) yani internetten dosya indirebilirim.

IceQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanmıyorum arkadasım,cunku ona da dikkat ettim hatta 64bit driverları indirip kurmayı da denedim :/

IceQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emin olmak için şimdi tekrar baktım,windows sürümü 5.1.2600
bildiğim kadarıyla 2600 ise 32bit..değil mi?

ChernobyL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önceden kullandığın driverler bu formatta çalışmıyor ise formatta bir sorun olmuş olması lazım yada format cd sinde bir sorun olmalı..

IceQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internetten sp3 eklenmiş ingilizce,kendimde bulunan sp2 li turkce cdlerden kurdum ama her iki seferde de sorun aynı.. :-/