Kurtlar'dan süper hasılat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmethz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
47823.jpg

İzleyiciyi ilk kez reklamlara sevindi. Kurtlar Vadisi süper hasılat yaptı.
Şehit ailelerine destek kampanyası dolayısıyla ekrana gelen Kurtlar Vadisi Terör, müthiş bir reklam topladı. Dizin her 20 dakikada bir reklama gitti. Belki de ilk kez reklamlar izleyeni bu kadar çok mutlu etti

En çok reklam alan dizelerin başında gelen Kurtlar Vadisi, dün gece rekor sayıda reklam aldı. Şehit ailelerine yardım kampanyasına verilecek olan reklam gelirinin 2 trilyon civarında olduğu bildirildi. Diziye reklam veren firmalar da gelir şehit ailelerine verileceği için özel ilgi gösterdiler.

Dizinin reklam aralarında ise SMS kampanyası ile bağış yapılması çağrısı yapıldı. Polat Alemdar karekterindeki Necati Şaşmaz'ın yaptığı çağrı ile SMS bağışlarının da bir hayli yoğun olduğu bildirildi.

Dizinin bir gecede topladığı bu paranın tamamı şehit ailelerine yardım kampanyasına akıtılıyor. Dizinin yapımcısı Bahadır Özdener, Show TV'deki gösterimden ücret talep etmedi.

Özdener, Kurtlar Vadisi Terör'ün üçüncü bölümünün ise asla çekilmeyeceğini söyledi. Dizi kaldığı yerden "Pusu" bölümü ile devam edecek.

kaynak

ahmet347

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her ne kadar kurtlar vadisini izlemeyip, nefret etsemde bu sefer takdir ettim.

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kurtlar Vadisi izlenmez mi ???
Ben bu dizinin her bölümünü dakika dakika anlatırım...
Peri masalı hikayelerle kurulmuş olan dizileri izlemektense; Türkiye de geçmişte neler olduğunu ve devam edenleri izlerim daha iyi
Saygılar.

ahmet347

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cathlack dedi ki:
Kurtlar Vadisi izlenmez mi ???
Ben bu dizinin her bölümünü dakika dakika anlatırım...
Peri masalı hikayelerle kurulmuş olan dizileri izlemektense; Türkiye de geçmişte neler olduğunu ve devam edenleri izlerim daha iyi
Saygılar.
peri masallı dizileri izledigimi kim söyledi? türkiyede izledigim 1 dizi var: hatırla sevgili.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bi ke daha takdir ettim Kurtları...
çok sevdiğim (fakat son bikaç bölümünü kaçırdığım) bi dizi cathlack sana katılıyorum bu vatan peri masallarından sahiden usandı artık gerçekleri görmeliyiz...
''Kurtlar Vadisi'' ekibininde sonuna kadar destekçisiyim