Kurtlar Vadisi yolcu mu?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Kurtlar Vadisi ile birlikte Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın da yeni bir kanalla anlaşma noktasında olduğunun ipuçlarını verdi.

Kurtlar Vadisi yolcu mu?

Konuyu ilk kez 20 Kasım'daki 'Medyatik' programında gündeme getirmiştik. Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'a "Kurtlar Vadisi, Show TV'den ayrılıyor mu?" diye sormuştuk. Onlar da "Ocak ayına kadar Show'dayız" diyerek, transfer için "açık kapı" bırakmışlardı.

Bu konuşmaların ardından 'Kurtlar Vadisi: Pusu' ve 'Eşref Saati' dizilerinin 6 ay süreyle Show TV ekranlarında yayınlanmayacağı haberleri yayıldı. Pana Film de ödemeler konusundaki anlaşmazlığı teyit eden resmi bir açıklama yaptı. Ama çok iyi biliyorum ki, Pana Film ile Show TV Genel Müdürü Saner Ayar arasında sağlam bir "gönül bağı" var.

Bayram sonrasında Show TV ile Pana Film yeniden masaya oturacak. Bu kez sadece "profesyonel şartlar" konuşulacak. Bana göre taş yerinde ağırdır. Ama diğer kanallar Vadi'ye pusu kurmuş beklerken, artık Show TV'nin bu televizyon fenomenini kendi ekranında tutması zor görünüyor. Kim bilir, bakarsınız Saner Ayar ile beraber Kurtlar Vadisi'ni de yakında yeni kanalında görüveririz!..

Yüksel Aytuğ/Sabah

Kaynak

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Türkiyede tutulan bir dizi kanal değiştirdigi zaman artık tutulmuyor bunun örnekleri çok. Hoş zaten kurtlar vadisininde tadı kalmadı ya

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
ATV ye geçerse aslında daha rahat hareket edebilir gibi geliyor bana...
Yani Doğanlar dizi de geçiyor ama Çukurova grubu sanki sütten çıkmış ak kaşık dizide hiç bir gönderme yok Çukurova grubuna... ATV ye geçerse belki bazı sansürler de kalkar daha özgür bir anlatım gelir...

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pana filmin bir (ayrılık) dizisi vardı.güzeldi.
kurtlar vadisi devam edince bıraktılar.
unutulmazlarım arasındadır.
pana film bu milleti tanıyor.
ama gelişim göstermesinide bekliyoruz.
eşref saatide güzel.
birde ayrılık gibi bir diziye ihtiyaç var.
tabi tutturmak zordur.

ev1lcreature

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler kutlar vadisı kalktı diyolar sponsor bulamamın bide kanlar doğrumu bende hangi kanala gitse izlencek ?

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu film birilerinin propagandası haline döndü. absürd bir film için bu kadar yırtınmanızı anlamıyorum. nedense böyle durumlar için göksel'in şu şarkı sözü aklıma geliyor.

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki
Sen de solacaksin günün birinde...

Ne geri dönecek yolun olacak
Ne de tutunacak dalin kalacak
Korkarim pismanlik sonun olacak
Yalniz kalacaksin günün birinde...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bu film birilerinin propagandası haline döndü. absürd bir film için bu kadar yırtınmanızı anlamıyorum. nedense böyle durumlar için göksel'in şu şarkı sözü aklıma geliyor.

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki
Sen de solacaksin günün birinde...

Ne geri dönecek yolun olacak
Ne de tutunacak dalin kalacak
Korkarim pismanlik sonun olacak
Yalniz kalacaksin günün birinde...

Ergenekona yüklenmeleri rahatsız etti galiba
Hükümetin üzerine yıkılacak olan provokasyonların sahiplerini deşifre etmesi rahatsız etti galiba ( Örnek DANIŞTAY saldırısı)
Uğur Mumcu yu İRTİCACILARIN değil devlet içindeki ÇETELERİN öldürdüğünü KİTAP OKUMAYAN bu halka göstermeleri rahatsız etti galiba...
ve bunlara benzer yıllarca bu ülkede yapılan provokasyonların sahiplerini deşifre etmeleri bazılarını tabiki rahatsız edecektir :devil:
Rahatsız ettiğine göre dizi başarılıdır...