Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman bitecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
vadimanset-1174083-660x276.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan Kanal 24'te yayınlanan Yiğit Bulut'la Sansürsüz programına konuk oldu.

TWITTER KİLİTLENDİ

Programın hemen başında gelen tweet yağmuru Yiğit Bulut'u şaşkına çevirdi. Bulut, bu durumu "seyircilerimiz sağolsunlar, gerçekten Kurtlar Vadisi farkını ben de görüyorum şu anda. Yağmur gibi bir tweet akışı başladı. Twitter'ımız kilitlenmiş durumda, geçmiş olsun." ifadeleriyle senaristlere aktardı.

VADİ NE ZAMAN BİTECEK?

Özdener ve Aysan, Yiğit Bulut'un sorularını yanıtlarken, bir taraftan da seyirciler Twitter'dan senaristleri soru yağmuruna tuttu. En çok gelen sorulardan seçme yapan Bulut, ilk soruyu senaristlere şöyle aktardı:

"Dizi ne zaman bitecek diyor seyircilerimiz. Dizinin bitmesiyle ilgili ciddi bir korku var, onu görüyorum ben."

Bahadır Özdener bu soruyu şöyle yanıtladı:

"Geçenlerde bir profesör 'Kürt meselesi çözülmezse Kurtlar Vadisi bitmez' demiş. Bu bölgede meseleler bitmez. Kurtlar Vadisi ne zaman biter biz bilmiyoruz. Bunun bir cevabı yok. Tabi Kurtlar Vadisi de her canlı gibi ölümü tadacak. Belki de, diziyi tamamen nihayetlendirmek değil de, konsept değiştirmek daha doğru bir yol.."

"Bu sezon bitecekmiş" şeklinde de sorular geliyor diyen Yiğit Bulut'a Bahadır Özdener şu cevabı verdi:

"Sonra bakacağız, her haziran bitecekmiş gibi biz bu diziyi yazıyoruz."

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURTLAR VADİSİ SURİYE ÇEKİLECEK Mİ?

Bahadır Özdener: Biz düşünüyoruz, çalışıyoruz da Suriye eksenli birşey. Ama söylemek istediğimiz şeyler daha çok meselenin arka planını anlatmak üzere. Bunu da dizide zaman zaman anlatıyoruz. Haricen birşey anlatmamız, bir fikir ya da bir inanç doğrultusunda olursa tabi ki anlatırız. Bizim anlatmaktan çekineceğimiz bir konu yok.

Sadece bize şu anda dizide anlattığımız yeterli geliyor. Ama dizide anlatılamayacak kadar tehlikeli birşeyler anlatmak istersek hemen filme yöneliriz.

Cüneyt Aysan: Aynı oyuncuları hem dizide hem filmde kullanmak çok yorucu. Biraz da onların fikrini almak lazım. Bir de konjonktör olarak çok sıcak Suriye. Ama film neticede.. Tarihe not bırakacaksınız. Önce senaryosu içinize sinecek, sonra çekim kalitesi içinize sinecek.

Kanal 24'te Vadi hakkında senaristlere sorulan soruları ve cevapların tamamını yazete.com'da bulacaksınız.

Yazete

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
İlk Kurtlar Vadisi gibi başı ve sonu olan bir hikaye tasarlayıp sunarlarsa tutar. Pusu ile çok kan kaybettikleri bir gerçek.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Bahadır Özdener: Biz düşünüyoruz, çalışıyoruz da Suriye eksenli birşey. Ama söylemek istediğimiz şeyler daha çok meselenin arka planını anlatmak üzere. Bunu da dizide zaman zaman anlatıyoruz. Haricen birşey anlatmamız, bir fikir ya da bir inanç doğrultusunda olursa tabi ki anlatırız. Bizim anlatmaktan çekineceğimiz bir konu yok.

Sadece bize şu anda dizide anlattığımız yeterli geliyor. Ama dizide anlatılamayacak kadar tehlikeli birşeyler anlatmak istersek hemen filme yöneliriz.

Bişey anlatmıyorsunuz ki kardeşim izlerken uykum geliyo -gerçi prison breakı gördükten sonra izlemeyi bıraktım sanırım 50 li li bölümlerdi, arada bi denk gelirsem bakıyorum- arkadan veriyosunuz cendereyi çoluk çocukta gaza gelip Polat Alemdar gibi yürümeye başlıyor. Siz önce bi 24 izleyin de görün dizi nasıl olur. (Vadiye en çok benzeyen dizi 24 olduğundan onu dedim)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben o kadar da kötü gittiğini düşünmüyorum; ama ihtiyarların da artık ön plana çıkmasıyla dizide gösterilecek bir sır kalmadı gibi.

Türk dizilerinin rutin sahne uzatma olayları haricinde senaryonun gayet akıcı gittiği kanaatindeyim. Özellikle bu sezon daha etkili gidiyorlar.
[MENTION=157782]zencicek[/MENTION] en son 50'li bölümleri izlediysen 168. bölüm yayınlanacak, yani 4 sezon geçti senin izlediğin bölümlerin üzerinden. Çok şey kaçırmışsın dizide şu an baksan bile sarmaması normal. Eskisi gibi özenip sokaklarda dolaşan da pek kalmadı benim gözlemim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aynen, şu an en büyük eksiklik bir hikayenin olmaması. Gündemi ele aldıkları için sonu belli değil.

Ama ilk sezonlara insan izle izle doyamıyor. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Şuanda eski dizilerden reytingi artan tek dizi diye biliyorum. Artık cıvıttı diyenlere duyrulur.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
virusizmir merak etme arada bi denk geldikçe bakıyorum yani pek bişey kaçırmış sayılmam zaten önemli bişeyde olmuyo dizide ama şunu belirteyim bizzat kendim açıp izlemiyorum. Zamanıma yazık

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Oyuncular ssk dan emekli olduğu zaman bitecek fanlara duyrulur.