Kurtlar Vadisi Pusu 71.Bölümü Fragmanı

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
http://www.youtube.com/watch?v=AJqTmELZO6U

http://www.youtube.com/watch?v=7d6Uu9sx9Hk

71.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 71. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Şovmen Beyazıt Öztürk’ün de konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun 71. bölümünde aşağıdaki sorular yanıtını bulacak:

Polat Alemdar’ın silahından çıkan kurşun kimi vuracak? İskender Büyük kaçmayı başarabilecek mi? İskender’in kızı Funda’nın akıbeti ne olacak? Kim Polat’tan Gladio’nun peşini bırakmasını isteyecek? Ebru, babasının ölümünün ardındaki acı gerçeği öğrenecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 19 Kasım akşamında Star TV ekranlarında olacak…

71_1.jpg

71_2.jpg

71_3.jpg

71_4.jpg

71_5.jpg

71_6.jpg

[/URL]

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
esrarengiz olaylar bizi bekliyor bu bölümde :D

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Fragmandan hiç bir şey anlamadım izleyip görücez Perşembe günü.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kazım nasıl dayak yedi yakışıklıdan ona şaşıyorum

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir yandan ÖSS'ye çalışıp, bir yandan da Lost'un kaçırdığım bölümlerini izlemeye çalıştığımdan Vadi'ye pek vakit kalmıyor. Geçen gün bir bakıyım dedim pek sarmadı. Eski tadı kalmamış, resmen senaryonun altında eziliyorlar. Yanlış anlaşılmasın bu haliyle bile Türk Dizileri arasında en kalitelisi. Saçma sapan dizileri izlemektense Vadi'yi izlemek en mantıklısı. Tabi illaki bir şey izleyeceğiz diye de bir şey yok. Gidin kitap filan okuyun:D

Starcrossed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne izleyip, okuyacağımızı sana sormadık takdir edersin ki :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
71.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 71. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Şovmen Beyazıt Öztürk’ün de konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun 71. bölümünde aşağıdaki sorular yanıtını bulacak:

Polat Alemdar’ın silahından çıkan kurşun kimi vuracak? İskender Büyük kaçmayı başarabilecek mi? İskender’in kızı Funda’nın akıbeti ne olacak? Kim Polat’tan Gladio’nun peşini bırakmasını isteyecek? Ebru, babasının ölümünün ardındaki acı gerçeği öğrenecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 19 Kasım akşamında Star TV ekranlarında olacak…

71_1.jpg

71_2.jpg

71_3.jpg

71_4.jpg

71_5.jpg

71_6.jpg

KAYNAK

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
71.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR ilk mesaja eklenmiştir.

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne izleyip, okuyacağımızı sana sormadık takdir edersin ki :)

Sende taktir edersin ki bende espri amaçlı, ufak bir mesaj gönderdim. Seni yönlendirmek gibi bir amacımın olmadığını bal gibi bildiğin halde neden böyle bir mesaj yazıyorsun onu da anlamış değilim.

İyi forumlar...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Yine bulmaca gibi bir fragman olmuş, Abdülhey' in olduğu kareden bir şey anlaşılmıyor.
Belki v2 de açarlar biraz..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
V2 eklenmiştir ilk mesaja.

Starcrossed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sende taktir edersin ki bende espri amaçlı, ufak bir mesaj gönderdim. Seni yönlendirmek gibi bir amacımın olmadığını bal gibi bildiğin halde neden böyle bir mesaj yazıyorsun onu da anlamış değilim.

İyi forumlar...

Teşekkürler bende şaka yapmak istemiştim özür dilerim sorun yok inşallah.. :flowers:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ekşın isteyenlerin sitemlerini duymuşlar ve ona göre bir bölüm yapmışlar :D

Starcrossed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam o zaman özürümü geri alıyorum

geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D