Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Fragmanı | 29 Mayıs 2014 Perşembe | 20.00 | atv

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Türkiyenin en çok sevilen ve izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 227. bölüm fragmanı yayımlandı.

e-1436210-660x276.jpg

Yayın tarihine başladığı ilk günden günümüze her bölümü ile izleyicilerini heyecanlandıran, izlenme rekorları kıran Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 227. bölüm fragmanı yayımlandı.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 227. bölümde yaşanacaklar;

Mezarlıkta Çatışma neden çıktı? Çıkan çatışmada vurulan Zülküf Ağa ölecek mi?

Pusat'ın önünün kesilmesi emrini kim niye verdi?

Beklemediği bir anda aracının önü kesilerek, kendisine büyük bir pusu kurulan Pusat, çatışmadan sağ çıkabilecek mi?

Kurulan pusunun hesabını kim soracak?

Yaşanan mayın saldırısında neler oldu? Mayın saldırısının asıl hedefinde kimler vardı? Mayın saldırısı amacına ulaşacak mı?

Polat Alemdar, kızı Elif'in annesinin kabrini ziyaret etmek istemesi üzerine kabristana gidiyor? Polat Alemdar'ı orada ne gibi bir tehlike bekliyor?

Kara ve ekibi, Afganistan da başka hangi operasyonlara imza atacak? Pusat, dişçinin verdiği görevi başarıyla yerine getirebilecek mi?

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 227. bölüm fragmanı:

[SDNTV]http://vcdn9.yazete.com/Video/yazete/yazete_yeni/kvp227frg.mp4[/SDNTV]

yazete

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İmdat'a gereksiz diyordunuz adam gitti sonunda. :P

Seneye Kanal D'deki bölümlerini merak ediyorum. Normal Vadi orada bitmişti. Pusu da bitmesin? :P

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
imdatı seviydim ben gitmeyeydi keşke :D senarist değişmeyecekse bu sene bitsin :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Senaristin kim olduğu belli değil. :P Necati dahil herkes bu işin içinde. :P