Kürt lider Al Pacino

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım film böyle olcak sataşma bana kendini de büyük görme herkes özgür ve kurallara aykırı birşeyde yapmadım .setgs sen niye sataşıyorsun peki?
yok dostum sataşsam aykırı konuşup gererim ortamı :) öle bişey yapmıyorum merak etme...

bu film bitene kadar dereden çok su akar ve başladığı gibi bitmez kanısındayım :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Lanet olsun yazmaz olaydım o yorumu :D forum birbirine girdi

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla, konu raydan çıkmış, bunu pesimist isterse, okyanusun derinliğine gönderebilir. :D
Aslında haberi yazıp, yazmamak arasında tereddüt yaşadım.

Ancak Aktör Al Pacino olunca, sevenleri tarafından beğenileceğini düşündüm. Ama olay düşündüğümden çok farklıymış. Konunun canına okunmuş. Bu konu artık benim değil. :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Konu başlığı pkk lideri değil, Kürt lider.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence de 7.42 :) aradaki fark dağlarca bence..
yok konu normal gidişatında kanımca şu anda ;) okyanusa gitmesin su yüzünde iyi :D

welat.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi arkadaşım hadi her konuyu da saptırmayın.. bu kadar alınganlık neden??

heryörenin kendine has bir ( coğrafyasından dolayı ) fiziksel profili var. Bundan bile gocunuyorsanız vay sizin halinize.. Bir adama laz ya denildiğinde gülebiliyorsa sizler de artık kürt denilebilirliğine alışın.

Alınganlık yapmayın herşeye.
Ayrıca nickinin özellikle araştırılmasını istiyorum yönetimden. Belli ki burada konuları sürekli takip eden birisin. Konuyu sırf saptırmak çarpıtmak için yeni üyelik almışsın !!

evet her yörenin kendine has fiziksel profili vardır çok doğru diyorsun,bir adama laz dendiği zaman sadece gülüyoruz (kendi adıma o yörenin insanlarını çok severim çünkü çok temiz insanlardır)ama o adamı esas alarak bir halkı aşağılayıp kötülemiyoruz.işte sizler bunu yapıyorsunuz.
bu nick benim gerçek adım 'welat' anlamını da sana söyliyeyim ülke demek ve bu siteyi severek çok uzun bir zamandır takip ediyorum yeni üye de değilim,sadece fazla mesaj yazmıyorum.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
flod.png

Flood var :D:D:D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
işte kafanızdaki / kafalardaki önyargıyı kıracak olan yine sizlersiniz.

kürde benzior dedik mi neden hakaret olarak algılıyorsunuz ? hem de al pacino, daha ne istionuz abi ?? al pacino'yu bana benzeticekler ( ya da tersi ) ben de adam kafa göz giricem çok saçma..

ama bu gün insanlarda bu kötü izlenimi yaratan; yörenizdeki oyları silip süpüren bölücü terör örgütü desteği alenen belli olan parti, istanbulda irili ufaklı mafyacılık yapan zaatlar, tinerci balicilerin çoğu, hırsızlık kapkaç işlerinin çoğu, köşe başına park edenden haraç kesen vermezse arabaya zarar veren tipler..

anlatabildim değil mi derdimi. ortada bir önyargı var ( bunu kimse inkar edemez, en azından ben etmiyorum ) ama bunu kıracak olan önyargının hedefi olan kişilerdir..

welat.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tinerci,balici,hırsızlık kapkaç gibi şeyleri yazıyorsun bu gibi şeyler her ilde olan ve sadece kürt lere mal edilmemesi gereken bir durum,evet metropol illerde bunları yapanların çoğu kürtlerdir diyorsunuz, olaylara sadece yüzeysel bakarsanız gerçekleri hiç bir zaman göremezsiniz,onlara zamanında üvey evlad muamelesi yapılmasaydı,iş sahaları yapılsaydı,eğitime imkanları hazırlansaydı ve köylerini yakıp yıkıp göç ettirmek zorunda bırakılmasaydı şimdi onlarda kendi memleketlerinde huzurlu ve mutlu bi şekilde yaşarlardı.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
evet haklısın, yollanan öğretmenler öldürülmese, öldürülmesine köyce göz yumulmasa eğitimleri olurdu. Ancak istanbulda yaşıyorsundur bir bak yani bir bak. ben demiyeyim. hepsi bir etniktir zaten demiyorum ama orantılamak zor değil. baksak yeter hem de üstünkörü baksak.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kişisel tartışmalar ve konunun farklı yerlere çekilmesinden kilitlenmiştir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...