Kurşun Kalem'den Saygılar, Sevgiler

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Tamam tamam geç oldu ama olsun :)
Ben Gürcan. 84 Bursa doğumluyum. Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümü mezunuyum. 3 sene ücretli öğretmenlik yaptım. 6 senedir atanamayınca başka bir şehirde dayım ile beraber dürüm tantuni olayına girdim. Bekarım. Tamam.

Konulara yorum yazarken genelde dalga geçici, iğneleyici, ironi kurarak fikir beyanı, açık ve mantıksal bir tarz kullandığımdan genelde gıcık bir üye olarak bilinsem de benimle samimiyet kuranlar hoşgörülü ve yardımsever bir insan olduğumu bilirler.
Doğru bildiğimi söyler, yanlışım varsa düzeltirim. Eleştiri ve şaka kaldırırım fakat saygısızlığa ve kibire gelemem. Klasik idealist havalarında takılan derme çatma bir herifim işte uzatmaya gerek yok.

"bi dürümcüyüm bi öğretmenim diyosun, ne ayaksın la sen," tarzı mesajlar gelmeye başlayınca konu açma zarureti doğdu.

Ne kadar kalp kırmamaya çalışsam da tarzıma aşina olmayanlar zaman zaman gönül koyabiliyor. Bu yüzden böyle bir durum vaki olursa şimdiden özür diler konu aç butonuna basar, kaçarım efenim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hakkında hayırlısı dostum , hayırlı işler..

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
mekanini da soyle, gecerken ugrariz hocam

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Memnum oldum,hayırlısı.

Satışlar nasıl? :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sen bunları yazmasan da bu yazdıkların tarzında ben seni zaten tanımış ve yorumlamıştım Gürcan'cım. :)

Hoş geldin tekrar.

Ama adettendir bu konuya yazanlara denilir genelde... Forum kurallarını okumayı unutma :)

Saygı ve sevgiye bilmukabele...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Eyvallah. Mekanı bazı sebeplerden dolayı söyleyemem. Çok ısrar ederseniz mesajla ulaşın, hem tanışırız, ama bedavacı olanlar gelmesin :P
Satışlar iyi çok şükür.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yazın gelirim yanına, bakmazsan banlarım. :P

Dürümlerden senden ona göre. :D [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sen bunları yazmasan da bu yazdıkların tarzında ben seni zaten tanımış ve yorumlamıştım Gürcan'cım. :)

Hoş geldin tekrar.

Ama adettendir bu konuya yazanlara denilir genelde... Forum kurallarını okumayı unutma :)

Saygı ve sevgiye bilmukabele...

Eyvallah sağolasın. Sen istedin ya bir daha okuruz problem değil. :)

Reaksiyon puanı
10,327
Avatar'ın, tarz'ın ve kusursuz yazdığın Türkçe ile tanıdım seni [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION].
Sade Türkçe'n değil, yazdıklarının muhteviyadı da seni farklı kılan rafine bir özellik.
Kişiyi yüzüne karşı övmek dinimizce kerih karşılanır; bilirim ya, arkadaşlarımızın da seni senin söyleyemeceğin tarafınla tanımasını istedim. Bu arada asli mesleğine atanamamış olmana üzüldüm, ama bu devletin kaybıdır diye düşünüyorum. Umarım tez zamanda hak yerini bulur, asıl işinize başlarsınız.

Bu arada doğum tarihiniz bana üç günlükken kucağımda ölen ilk çocuğumu hatırlattı, çünkü o yıl, aynı yıldı. Bana bu yazıyı belki gayri ihtiyarı bir saikle yazdıran da 29 yıl evvel kaybettiğim ve hiç unutamadığım "Muhammed Yusuf"umdu, Cenab-ı Mevlam size hayırlı uzun ömürler versin sevgili Gürcan.:crying:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eyvallah. Mekanı bazı sebeplerden dolayı söyleyemem. Çok ısrar ederseniz mesajla ulaşın, hem tanışırız, ama bedavacı olanlar gelmesin :P
Satışlar iyi çok şükür.

[video=youtube;a6vJvPhkxKI]http://www.youtube.com/watch?v=a6vJvPhkxKI[/video] :P :D

Ankara'da isen gelelim.:P :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Memnun olduk Gürcan hayırlısı olsun takma kafana..

Sdn forum olarak toplanıp gidelim hesaplar benden.. Şuan gerçekten açım dürüm deyincede bi hoş oldum..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;a6vJvPhkxKI]http://www.youtube.com/watch?v=a6vJvPhkxKI[/video] :P :D

Ankara'da isen gelelim.:P :D
Ben bu heriften bişey yemem..:D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Avatar'ın, tarz'ın ve kusursuz yazdığın Türkçe ile tanıdım seni [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION].
Sade Türkçe'n değil, yazdıklarının muhteviyadı da seni farklı kılan rafine bir özellik.
Kişiyi yüzüne karşı övmek dinimizce kerih karşılanır; bilirim ya, arkadaşlarımızın da seni senin söyleyemeceğin tarafınla tanımasını istedim. Bu arada asli mesleğine atanamamış olmana üzüldüm, ama bu devletin kaybıdır diye düşünüyorum. Umarım tez zamanda hak yerini bulur, asıl işinize başlarsınız.

Bu arada doğum tarihiniz bana üç günlükken kucağımda ölen ilk çocuğumu hatırlattı, çünkü o yıl, aynı yıldı. Bana bu yazıyı belki gayri ihtiyarı bir saikle yazdıran da 29 yıl evvel kaybettiğim ve hiç unutamadığım "Muhammed Yusuf"umdu, Cenab-ı Mevlam size hayırlı uzun ömürler versin sevgili Gürcan.:crying:

Bilmukabele sevgili abim. Aslen görmesem de bir kaç defa seni rüyamda gördüm. Hatta son gördüğümde bu üzücü olaya benzer bazı olaylar gelişmişti. Bir keresinde de 5 yaşında kanserde ölen abimle beraber görmüştüm. O yüzden gerek düşünce tarzınla, gerekse de bu manevi olaylardan dolayı senin gönlümde ayrı bir yerin vardır abim. Allah yüz yüze tanışmayı nasip eder inşallah.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bi dürüm ısmarlarsın artık :D
bu arada memnun olduk :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hoş geldin her ne kadar benden evvel foruma üye olsan da. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@Kurşun Kalem
Memnun Oldum Tanıştığımıza Gürcan Kardeşim.
Ben seni bu tanışma yazısını okumadan çok önce tanımıştım zaten.
Uğradığımız Haksızlık Karşısında susmayan Değerli Dostlarımdan Biri İdiniz.
Her Mesajınızı İtina ile okuduğum ve değer verdiğim Arkadaşlarımdansınız.
Yolunuz Çizginiz Her Şekilde Bendenizile uyuşuyor,bunu görüncede Ayrıca memnun oluyorum.
Ama Öğretmenliğe devam etmenizi Arzu ederim.
Zira Çocuklarımızın sizin gibi Değerli,Donanımlı Zatlara ihtiyacı var.
Görüşmek Dileklerim İle.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sağolun, var olun arkadaşlar. Öğretmenlik konusunda ciddi bir ikilem yaşıyorum. Sebeplerini boşverin, mızmız diyorlar sonra. Dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ankara'da değilim. O da ben değilim. Konumu saptırmayın hulen :D Övgü dolu mesajlar bekliyorum, video falan karıştırmayın, salamla dalarım bak :P

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ankara'da değilim. O da ben değilim. Konumu saptırmayın hulen :D Övgü dolu mesajlar bekliyorum, video falan karıştırmayın, salamla dalarım bak :P

Hocam bulunduğun ili bari söyle de beleş dürüm yeme ihtimalimiz konusunda umudumuz var mı yok mu hissedelim. :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Konumun Bursa değil miydi abi. :P

Değişti abicim. Güneye göç ettim :)
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] beleşe dürüm ihtimali yok. Eğer gün gelir dayım dükkanı devrederse 1000 mesaj üzerine her gün 1 dürüm bedava yaparız. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Değişti abicim. Güneye göç ettim :)
@friendly beleşe dürüm ihtimali yok. Eğer gün gelir dayım dükkanı devrederse 1000 mesaj üzerine her gün 1 dürüm bedava yaparız. :)

Aşk olsun Gürcan :) Bizim tüccara ve ticarete saygımız elbette sonsuz. Bütün dürümleri [MENTION=48671]muratflash[/MENTION] dostumuz ısmarlayacaktı. :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Aşk olsun Gürcan :) Bizim tüccara ve ticarete saygımız elbette sonsuz. Bütün dürümleri [MENTION=48671]muratflash[/MENTION] dostumuz ısmarlayacaktı. :)

Ha pardon ya yanlış anlamışım. Valla abi toplaşın anlaşın, ben size özelde adresi atarım. Burdan yazarsam reklam parası falan alır SDN :P