Kurallar ve Ceza Sistemi

Pehlivan80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün bir konuya yaptığım yorumdan sonra ceza aldığıma dair, "Mehmet" isimli moderatör arkadaştan bir mesaj geldi. Bu mesaja cevabı buradan vermek istedim, Öneri olsun diye... Mesaj şu şekildedir:

mehmet dedi ki:
Merhaba Pehlivan80,

SDN forumlarında bir ceza aldınız.

Nedeni: Tamamı Kalın Harfle Ve Tamamı Renkli Mesaj Yazmak
-------
Değerli arkadaşım,

Forum kuralları gereği,mesajınızın hepsi kalın ve renkli olmasını istemiyoruz.

İyi forumlar
-------

Bu ceza ceza puanınızı 2 puan artırdı ve bu size belli bir süre kısıtlı erişim cezası verilmesine neden olabilir.

Gönderdiğiniz ileti:
http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/112167-pclerin-yapamayacagi-5-sey-post1010369.html#post1010369
Abartma olmuş çoğu ama ben de Die Hard serisine laf söyletmeyenlerdenim :D
Ama unutmayalım ki, (eski filmlerden görüyoruz) teknoloji dediğimiz şey insan beynindeki hayallerle sınırlıdır. Ne kadar hayal kurabilirsek o kadar gelişiriz ;)

Saygılarımızla,
SDN

Kurallarda ne diyor hatırlayalım;
10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve renkli yazılmamalıdır.

Cevap olarak :
"Hepsi kalın ve renkli" demişsiniz. Ben hepsi kalın ve renkli yapmadım. Ben sadece hepsi renkli yaptım. Eğer kurallarda "ve" yerine "veya" kullanılsaydı geçerli bir uyarı cezası olacaktı. Fakat kurallar gereği yanlış cezalandırılma yapıldığını düşünüyorum.

Saygı Bizden

son_nokta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamadığım bir nokta var. Bu tamamı kalın veya renkli mesaj yazmak neden sakıncalı bir durum oluyor??
Yani bu kuraldaki amaç nedir??

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
mehmet dedi ki:
Merhaba Militarist,

SDN forumlarında bir ceza aldınız.

Nedeni: Tamamı Kalın Harfle Ve Tamamı Renkli Mesaj Yazmak
-------
Değerli arkadaşım,

Forum kuralları gereği,mesajınızın hepsi kalın ve renkli olmasını istemiyoruz.

İyi forumlar
-------

Bu ceza ceza puanınızı 2 puan artırdı ve bu size belli bir süre kısıtlı erişim cezası verilmesine neden olabilir.

Gönderdiğiniz ileti:
http://forum.shiftdelete.net/yazilim-haberleri/114175-ashampoo-uninstaller-4-03-a.html#post1010863
2iqzgno.png

Ashampoo UnInstaller 4.03 (14 MB)

r7qivl.png

Ashampoo® UnInstaller 4

System requirements

Operating System:

Windows® XP, Windows Vista™ with current update and service pack patch level, Windows® 7

Computer:
Any computer capable of running the Windows® version you are using. A graphics adapter with a minimum screen resolution of 1024 x 768 pixels and at least 256 colors is recommended but not absolutely necessary for functionality. Sufficient memory to run your version of Microsoft® Windows®.

RAM and disk space:
Approx. 20 MB for the program files.

Other:
Full administrative rights are required to use the program.

Contacting Ashampoo-Support

If you have any problems or questions about this program please contact our support hotline staff at one of the addresses shown below. You can also contact support directly by selecting the options in the 'Internet' menu.

Website: http://www.ashampoo.com
Websupport: http://www.ashampoo.com/support
E-mail support: sis@ashampoo.com

Mail address:
ashampoo GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Str. 16
26125 Oldenburg / Germany

© 1999 - 2009 ashampoo GmbH & Co. KG

Saygılarımızla,
SDN

Bende haksız bir ceza aldım az önce!

Birincisi hepsi kalın değil. İkincisi hepsi renkli değil.

Renkli ona bölüm şu ;

Ashampoo® UnInstaller 4

System requirements

Operating System:

Windows® XP, Windows Vista™ with current update and service pack patch level, Windows® 7

Computer:
Any computer capable of running the Windows® version you are using. A graphics adapter with a minimum screen resolution of 1024 x 768 pixels and at least 256 colors is recommended but not absolutely necessary for functionality. Sufficient memory to run your version of Microsoft® Windows®.

RAM and disk space:
Approx. 20 MB for the program files.

Other:
Full administrative rights are required to use the program.

Contacting Ashampoo-Support

If you have any problems or questions about this program please contact our support hotline staff at one of the addresses shown below. You can also contact support directly by selecting the options in the 'Internet' menu.

Website: http://www.ashampoo.com
Websupport: http://www.ashampoo.com/support
E-mail support: sis@ashampoo.com

Mail address:
ashampoo GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Str. 16
26125 Oldenburg / Germany

© 1999 - 2009 ashampoo GmbH & Co. KG

Renksiz olan bölüm şu ;

Ashampoo UnInstaller 4.03 (14 MB)

Demekki hepsi renkli değilmiş.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tamamı Kalın Harfle Ve Tamamı Renkli Mesaj Yazmak

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
öncelikle şunu belirteyim tümünü kalın yazmakta forum kurallarına aykırı, tümünü renkli yapmakta.

ayrıca belirttiğiniz gibi ve/veya yazılmalıydı. forum kurallarını belirttiğiniz şekilde düzeltiyorum. bu kadar dikkatli üyelerimizin olduğunu bilmiyordum. tsk.ler

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Değerli arkadaşlarım;

Forumumuzun mevcut forumlardan farklılığını sizler de hissediyorsunuzdur.
Bizi farklı kılan sebepler ise,üyelerimizin kültür seviyeleri,saygın bir şekilde, seviyeyi düşürmeden konu ve mesaj paylaşımları olsa gerek.

Forum yönetimi olarak mesajların abartılı bir şekilde cicili bicili,renkli kalın gibi karakterle yazılması uygun görmüyoruz.
Sebebi ise seviyeli ve kaliteli bir forum olmak için.
Siz hiç tamamı renkli ve kalın puntolu yazılmış ciddi bir kitap gördünüz mü?(İstisnalar olabilir.)

Bu vesile ile buradan forum kurallarımıza şimdiye kadar riayet eden bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.

Not:Pehlivan arkadaşımız yeni olduğu için,benim dikkatsizliğimden dolayı verilen ceza aynı vakitte geri alınmıştır.
İnşallah bana hakkını helal eder.

Saygılar

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Forum Kuralları
10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve renkli yazılmamalıdır.

Veya kullanılması gerekirken ve kullanılmış insanlık hali olarak adlandırılabilir.

Foruma biraz göz atarsan kimsenin renkli kullanmadıgını göreceksindir. :)

Pehlivan80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlarım;

Forumumuzun mevcut forumlardan farklılığını sizler de hissediyorsunuzdur.
Bizi farklı kılan sebepler ise,üyelerimizin kültür seviyeleri,saygın bir şekilde, seviyeyi düşürmeden konu ve mesaj paylaşımları olsa gerek.

Forum yönetimi olarak mesajların abartılı bir şekilde cicili bicili,renkli kalın gibi karakterle yazılması uygun görmüyoruz.
Sebebi ise seviyeli ve kaliteli bir forum olmak için.
Siz hiç tamamı renkli ve kalın puntolu yazılmış ciddi bir kitap gördünüz mü?(İstisnalar olabilir.)

Bu vesile ile buradan forum kurallarımıza şimdiye kadar riayet eden bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.

Not: Pehlivan arkadaşımız yeni olduğu için,benim dikkatsizliğimden dolayı verilen ceza aynı vakitte geri alınmıştır.
İnşallah bana hakkını helal eder.

Saygılar

Teşekkürler, bizden yana helal olsun.

Konu kapatılırsa sevinirim.

Saygı Bizden.

cemolokko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence100 msj da çok abartı bi kural tamam abuk subuk katılımcılar önlenmek isteniyor belki ama olan bize oluyor:D 50 yapsalar bari:P