Pehlivan80
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bugün bir konuya yaptığım yorumdan sonra ceza aldığıma dair, "Mehmet" isimli moderatör arkadaştan bir mesaj geldi. Bu mesaja cevabı buradan vermek istedim, Öneri olsun diye... Mesaj şu şekildedir:
Kurallarda ne diyor hatırlayalım;
10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve renkli yazılmamalıdır.
Cevap olarak :
"Hepsi kalın ve renkli" demişsiniz. Ben hepsi kalın ve renkli yapmadım. Ben sadece hepsi renkli yaptım. Eğer kurallarda "ve" yerine "veya" kullanılsaydı geçerli bir uyarı cezası olacaktı. Fakat kurallar gereği yanlış cezalandırılma yapıldığını düşünüyorum.
Saygı Bizden
mehmet dedi ki:Merhaba Pehlivan80,
SDN forumlarında bir ceza aldınız.
Nedeni: Tamamı Kalın Harfle Ve Tamamı Renkli Mesaj Yazmak
-------
Değerli arkadaşım,
Forum kuralları gereği,mesajınızın hepsi kalın ve renkli olmasını istemiyoruz.
İyi forumlar
-------
Bu ceza ceza puanınızı 2 puan artırdı ve bu size belli bir süre kısıtlı erişim cezası verilmesine neden olabilir.
Gönderdiğiniz ileti:
http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/112167-pclerin-yapamayacagi-5-sey-post1010369.html#post1010369
Abartma olmuş çoğu ama ben de Die Hard serisine laf söyletmeyenlerdenim![]()
Ama unutmayalım ki, (eski filmlerden görüyoruz) teknoloji dediğimiz şey insan beynindeki hayallerle sınırlıdır. Ne kadar hayal kurabilirsek o kadar gelişiriz![]()
Saygılarımızla,
SDN
Kurallarda ne diyor hatırlayalım;
10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve renkli yazılmamalıdır.
Cevap olarak :
"Hepsi kalın ve renkli" demişsiniz. Ben hepsi kalın ve renkli yapmadım. Ben sadece hepsi renkli yaptım. Eğer kurallarda "ve" yerine "veya" kullanılsaydı geçerli bir uyarı cezası olacaktı. Fakat kurallar gereği yanlış cezalandırılma yapıldığını düşünüyorum.
Saygı Bizden