Kullanmaya Çalıştığınız Özellik, Şu Anda Kullanılmayan Bir Ağ Kaynağı Üzerindedir

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
adszrm6.png

Evet sorunu yazdım yukarıya, bazen bir exe dosyasını tıkladığımda windwos installer geliyor ve bu hatayı veriyor. Bazen 2 bazen de 3 sefer iptal dedikten sonra da açıyor paşa paşa programı. Bunu nasıl görmeyebilirim?

Not: Format demeyin. Sistem geri yüklemem hep kapalıdır. Disk birleştirme gibi tavsiyeleri hiç vermeyin. ;)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Phantom_TM Teşekkür ederim sorunu çözdüm. Şimdi benim gibi başka başına gelen insanlar için bir çözüm yolu yazalım ki insanlara faydamız dokunsun.

1- Windows Installer CleanUp Utility indirilir ve kurulur.
2- Program çalıştırılır.
3- "Office Xp with Frontpage" ya da buna yakın bir eklenti var orada onun üzeri seçilir.
4- Remove denilir.
5- Sorun çözülmüştür.

hiçkimse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun bendede oldu şu silinecek dosya yerine Office Xp with Frontpage yazmışsınız böyle bi şık bulamadım tam olarak neyi silceğimi yazabilirmisiniz:helpsmilie:

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ya ben nod32 yi kullanıyordum onu bi kaldırayım dedim ama kalkmıyo bu uyarıyı veriyor ve bu sorunu çözemedim sizin dediğiniz programı bile indirdim oda hata verdi :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten de şıklarda o yok bir sürü microsoft var ... Bi söylerseniz ya da resim felan koyarsanız sevinirim.