Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmaya Çalıştığınız Özellik, Şu Anda Kullanılmayan Bir Ağ Kaynağı Üzerindedir
Evet sorunu yazdım yukarıya, bazen bir exe dosyasını tıkladığımda windwos installer geliyor ve bu hatayı veriyor. Bazen 2 bazen de 3 sefer iptal dedikten sonra da açıyor paşa paşa programı. Bunu nasıl görmeyebilirim?
Not: Format demeyin. Sistem geri yüklemem hep kapalıdır. Disk birleştirme gibi tavsiyeleri hiç vermeyin.
Phantom_TM Teşekkür ederim sorunu çözdüm. Şimdi benim gibi başka başına gelen insanlar için bir çözüm yolu yazalım ki insanlara faydamız dokunsun.
1- Windows Installer CleanUp Utility indirilir ve kurulur.
2- Program çalıştırılır.
3- "Office Xp with Frontpage" ya da buna yakın bir eklenti var orada onun üzeri seçilir.
4- Remove denilir.
5- Sorun çözülmüştür.
bu sorun bendede oldu şu silinecek dosya yerine Office Xp with Frontpage yazmışsınız böyle bi şık bulamadım tam olarak neyi silceğimi yazabilirmisiniz:helpsmilie:
ya ben nod32 yi kullanıyordum onu bi kaldırayım dedim ama kalkmıyo bu uyarıyı veriyor ve bu sorunu çözemedim sizin dediğiniz programı bile indirdim oda hata verdi :S