- Reaksiyon puanı
- 23,395
1- Bağcıksız ve fermuarsız ayakkabı.
Kullanımı o kadar keyifli ki sözle anlatmak hafif kalır.
Almak isteyen kaçırmasın. Ben bu linkteki ürünü aldım çook çok memnun kaldım. İnce olmasına bakmayın sıcak tutuyor içide çok yumuşak.
Attığım Resimdekinin aynısı.
2- Akrobat telefon tutucu.
Belkide en iyi icat diye ödülümü alır bu ürün benden.
Geçenlerde sipariş verdim Linki aşağıda. Yok abi böyle rahatlık, yatağımda uyurken filme baktığımda uykuya dalıyordum. Şıp diye telefon suratıma düşüyordu ?
Artık yatağa sabitliyorum. Varmı bundan iyisi be? ?
Kullanımı o kadar keyifli ki sözle anlatmak hafif kalır.
Almak isteyen kaçırmasın. Ben bu linkteki ürünü aldım çook çok memnun kaldım. İnce olmasına bakmayın sıcak tutuyor içide çok yumuşak.
Attığım Resimdekinin aynısı.
Modafırsat Siyah Erkek Ortopedik Ayakkabı Ultra Rahat Günlük Erkek Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Modafırsat Siyah Erkek Ortopedik Ayakkabı Ultra Rahat Günlük Erkek Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
2- Akrobat telefon tutucu.
Belkide en iyi icat diye ödülümü alır bu ürün benden.
Geçenlerde sipariş verdim Linki aşağıda. Yok abi böyle rahatlık, yatağımda uyurken filme baktığımda uykuya dalıyordum. Şıp diye telefon suratıma düşüyordu ?
Artık yatağa sabitliyorum. Varmı bundan iyisi be? ?
WOZLO Masaüstü Akrobat Spiral Gövdeli Oynar Başlıklı Telefon Tutucu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WOZLO Masaüstü Akrobat Spiral Gövdeli Oynar Başlıklı Telefon Tutucu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com