nejoo97
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar bilgisayarım açılınca direk dikey değişik çizgileri oluyordu explorer.exe açılığı anda SS aldıgım zaman ise paintten bakınca normal ekran goruntusu oluyordu ve dikey stunlar bir zaman sonra geçiyordu bende bilgisayarcıya goturdum yazılımsal dedi ve içeri gitti bir şeyler yaptı ekran kartı güncelleştirmesi yapma dedi.
Eve gidip Pes oynamak isteyince hiç hata vermeyen oyun Vram düşük gibi şeyler dedi.
Skyrim, Lol gibi oyunlarda fps düşüklükleri oldu.
Vram'i düşürdü diye düşünüyorum.
Nasıl eski haline çevirebilirim onu sormak istiyorum güncelleştirmeleri felan yaptım hep başlangıçta o yatay çizgiler ara ara yine çıkıyor ama Vram ve fps düşüşü sorunlarım devam ediyor pes ise halen açılmıyor.
Ayrıca bilgisayarımı alırken (Laptop) 1Gb dahili 2 gb harici ekran kartı diyordu (Ram:8gb) nasıl aktif ederim oyunlarda ki fps düşüşünü nasıl önlerim. Onun hakkında da bilgi almak istiyorum.
İyi Forumlar.
Eve gidip Pes oynamak isteyince hiç hata vermeyen oyun Vram düşük gibi şeyler dedi.
Skyrim, Lol gibi oyunlarda fps düşüklükleri oldu.
Vram'i düşürdü diye düşünüyorum.
Nasıl eski haline çevirebilirim onu sormak istiyorum güncelleştirmeleri felan yaptım hep başlangıçta o yatay çizgiler ara ara yine çıkıyor ama Vram ve fps düşüşü sorunlarım devam ediyor pes ise halen açılmıyor.
Ayrıca bilgisayarımı alırken (Laptop) 1Gb dahili 2 gb harici ekran kartı diyordu (Ram:8gb) nasıl aktif ederim oyunlarda ki fps düşüşünü nasıl önlerim. Onun hakkında da bilgi almak istiyorum.
İyi Forumlar.