obionekenobi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
6 gb ram var ama kullaılabilir 1.95 bunu nasıl düzeltebilirim ?
Senin sorun cidden büyük biliyordum ama unuttum çözümü YouTube'da bulabilirsiniz6 gb ram var ama kullaılabilir 1.95 bunu nasıl düzeltebilirim ?
knk neredeyse tüm videoları izledim ve hepsini uyguladım (bios güncelleme dahil) ama işe yaramadıSenin sorun cidden büyük biliyordum ama unuttum çözümü YouTube'da bulabilirsiniz
Biraz daha araştırknk neredeyse tüm videoları izledim ve hepsini uyguladım (bios güncelleme dahil) ama işe yaramadı
Görev yöneticisinden toplam 6 gb mi gözüküyor ve bellek kullanımı % kaç gözüküyor.6 gb ram var ama kullaılabilir 1.95 bunu nasıl düzeltebilirim ?
64İşletim sistemin 32 mi 64 bit mi?
1.95 gösteriyorGörev yöneticisinden toplam 6 gb mi gözüküyor ve bellek kullanımı % kaç gözüküyor.
nasıl çözebilirim ?Vram'e çok fazla ayırmış olabilir Bios ayarların.
Bios ayarlarına gir ve bana resim at.Nasıl çözebilirim ?
sağ üstte 6 gb ddr3 yazıyor ama alttaki detaylarda 1.95 kullanılabilir yazıyorGörev yöneticisinden toplam 6 gb mi gözüküyor ve bellek kullanımı % kaç gözüküyor.
knk sana nerden ulaşabilirim yani insta falan versen daha rahat olurBios ayarlarına gir ve bana resim at.
catalyst control center 2 taneKaynak izleyiciden baksana ramı en çok ne kullanıyor?