Kullanıcı Hesabım-Administratör? (Yardım)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Vista'yı kaldırım. Xp sp3 kurdum. Bu Sp3 otomatik key idi ama katılımsız sade xp. Neyse kurdum hani ilk başlarken isim istiyor ya; adımı yazdım diğer seçenekleri seçtim açıldı. Program yükledim yeniden başlattım ne olduysa orda oldu.

Benim hesabımla değil de Administratör hesabıyla açıldı. Oturumu kapat dedim benim kendi oturumumu açtım. Açtım açmasına ama her açılışta böyle yapmaya başladı.

Ben de "Administratöre de parola koyayım da açılışta parola ister ben kendi oturumumu açarım" dedim. Ama parola korumalı olmasına rağmen parola istemeden açılıyor.

Şimdi her açtığımda administratör oturumunu kapatıp kendi oturumumu açmak zorunda kalıyorum.

Acaba diyorum yapacak bir şey yok mu?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şimdi ,lisanslı bir vistadan vazgeçip idam sehpasında ayağının altındaki tabureye gelecek tekmeyi bekleyen xp ye geçmeni kınıyorum:)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu cd bende de vardı başka bir cd almanı tavsiye ederim. Çözüm ise Bilgisayarımı sağ tıkla yönet de yerel ağ ve kullanıcılar user a gel orada kullanıcı adını silmeyi dene ben öyle yapmıştım olmuştu :=)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Zorhak abi aslında haklısın ama ben Pardus kullanıyorum. Sadece iş icabı windows u açıyorum.

Madem durum bu! Dedim ben de xp kullanayım maksat hafif olsun. Bazen diyorum acaba 98 mi kullansam ? :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Yapacağın şey Vista ya da Windows 7 kurmaktır.
Ayrıca Katılımsız XP vs. tuzaklarından uzak durmalısın. :excl:

Aslında seviyorum ben onları güvendiğim bir site haricinde başka yerden indirmiyorum bu tarz xpleri :)