@Kullanıcı Adı Sistemi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar biliyorsunuz facebookta kullanılan bir sistem bu ve bence harika bir sistem. Forumda etkili olacağını düşünüyorum. Örneğin birinden bir konuda yardım istiyorsunuz ona özel mesaj atmak yerine konuda örnk veriyorum "@Alia ilgilenirmisin ?" diye mesaj attık diyelim. @ işareti ile birlikte kullanıcı adı kullanınca o kullanıcıya bildirim gönderilse "Şu konuda sizden bahsedildi." diye nasıl olur ? :blush:

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Vaaay güzel düşünce. Valla mümkünse çoh yahşi olar :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
alt tarafa da sdn sohbet istiyoruz :) profilden arkadas olarak eklediklerimizle konussak cok iyi olur hep aklımda.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
O yapılmıyosa bile birisi mesajımızı alıntı yapınca haberdar olsak o da yeterdi. Her mesaj attığımız konuyu takip etmek sıkıntı olabiliyor.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Arkadaşlar biliyorsunuz facebookta kullanılan bir sistem bu ve bence harika bir sistem. Forumda etkili olacağını düşünüyorum. Örneğin birinden bir konuda yardım istiyorsunuz ona özel mesaj atmak yerine konuda örnk veriyorum "@Alia ilgilenirmisin ?" diye mesaj attık diyelim. @ işareti ile birlikte kullanıcı adı kullanınca o kullanıcıya bildirim gönderilse "Şu konuda sizden bahsedildi." diye nasıl olur ? :blush:

Düşünce güzel :)

alt tarafa da sdn sohbet istiyoruz :) profilden arkadas olarak eklediklerimizle konussak cok iyi olur hep aklımda.

Forum ortamıyla çelişir, forumun amacından uzaklaştırır sohbet ortamı ayrı olunca.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yöneticiler tarafındanda uygun görülürse bence çok gerekli bir uygulama.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
forum ortamı neden bozulsun ki özelden konusmak isteyen mesaj atiyor zaten mesaj yerine ileti atmak daha iyi sanki, sadece arkadas olarak birbirini ekleyen kisiler arasinda. nys cok önemli degil.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bence gerek yok,moda bildirden hallediyorum ben

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
düşünce güzelde uygulamak yani kodlamak ta o kadar kolay mı acaba :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
@keyloger datmin edici bir cevap verir sanırım (şimdi uygulama olsaydı iyi olurdu mesela :D )

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar üşenmeyin ilgilenmesini istediğiniz kişiye özel mesaj atın :P
@... diye kullanmaya başlarsak suyu çıkabilir bu riski de düşünmek lazım :D
Ayrıca hatırlarsanız beğen butonu konulduğunda da gereksiz bildirim geliyor diye yakınanlar olmuştu :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
alıntı yapıldığında bildirim gelse en güzeli olurdu... bir kişiye ulaşmak için özel mesaj atmak yeterli... ama alıntı yapıldığında bildirim gelmesi şu an forumda yok...

quote notificaton...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bence olsa da olur olmasa da. çok da gerekli değil :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İstemeyenler o özelliği kapatabilirse o zaman sorun olmaz gibime geliyor .

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
O yapılmıyosa bile birisi mesajımızı alıntı yapınca haberdar olsak o da yeterdi. Her mesaj attığımız konuyu takip etmek sıkıntı olabiliyor.

bence en önemlisi bu aslında her ay bir anket yapılsa forumda hangi yenilikler olsun diye birinci olan öneri kabul edilse ve uygulansa foruma ne güzel olur :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bence en önemlisi bu aslında her ay bir anket yapılsa forumda hangi yenilikler olsun diye birinci olan öneri kabul edilse ve uygulansa foruma ne güzel olur :)

iyi de ankete gerek yok ki. zaten üyelerimizin yaptığı her öneri inceleniyor. eğer uygulanabilir ve yararlı bulunursa zaten foruma uygulanıyor :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Güzel düşünce beğendim evet fakat örnek tamamiyle @Alia'nın bileceğini nereden biliyoruz. Belki daha geniş açıklamalı ve tam sana göre anlatımını da başka birisinden cevap alabilirsin.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Güzel düşünce beğendim evet fakat örnek tamamiyle @Alia'nın bileceğini nereden biliyoruz. Belki daha geniş açıklamalı ve tam sana göre anlatımını da başka birisinden cevap alabilirsin.

Haklısın ama şöyle bir durum için söyledim. Mesela geçen bir konuya ben eve gidince bakarım tarzı yorum yapmıştım dershaneden geldim unuttum konusuna yazdığım kişi bana msn veya özel mesaj ile ulaştı ama böyle bir sistemde konuya sadece "@samilcan bakıcaktı" tarzı bir mesaj ile çok daha kısa bir yöntemle haberim olabiliyor.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Haklısın ama şöyle bir durum için söyledim. Mesela geçen bir konuya ben eve gidince bakarım tarzı yorum yapmıştım dershaneden geldim unuttum konusuna yazdığım kişi bana msn veya özel mesaj ile ulaştı ama böyle bir sistemde konuya sadece "@samilcan bakıcaktı" tarzı bir mesaj ile çok daha kısa bir yöntemle haberim olabiliyor.

Şimdi tamamiyle anladım kardeşim. @ işaretiyle o kişiye bildirim gönderip konuya bakmasını sağlamak ve bilgi alışverişini aksatmadan gerçekleştirmek. Ya da başka birisini o konuya çekmek.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şimdi tamamiyle anladım kardeşim. @ işaretiyle o kişiye bildirim gönderip konuya bakmasını sağlamak ve bilgi alışverişini aksatmadan gerçekleştirmek. Ya da başka birisini o konuya çekmek.

Bilimsel açıklaması tam olarak bu :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
alıntı yapıldığında bildirim gelse en güzeli olurdu... bir kişiye ulaşmak için özel mesaj atmak yeterli... ama alıntı yapıldığında bildirim gelmesi şu an forumda yok...

quote notificaton...

aslında alıntı yapılınca ileti gelmesi daha güzel:) @ işaretide mantıklı.

ikisinden biri uygulanırsa süper olur kısaca:)