rawkid
Dekan
Arkadaşlar kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama bir türlü nerden değiştirldiğini bulamadım. nasıl değiştirebiliriz
Ben değiştim, tavsiye ederimBende öğrenmiş oldum eyvallah![]()
500 olsunda düşüncem Eric Cartmanda iyi gibi bakalımBen değiştim, tavsiye ederim![]()
yavv bana bi kıyak yapsanız by_hacker diye kullanıcı adımı olur. geçen seneki kafam neymiş benim yaaa :blink:
by ile başlayan kullanıcı adlarına kılım zaten
bende de __ fazlalık ama kıyamıyorum, 7 sene önce alınmış sonuçta![]()
By Android Hackersss !! yapmayı düşünüyorum ne diyorsun Ali abi![]()
çok uzun![]()
500 sınırı olması bile iyiymiş bence hiç değişmemesi daha iyi olurduYapcak bisey yok. Biraz mesaj kasmak lazim. Gecen sene isim dustugu icin acmistim. Ergenlik iste aklima bu gelmis [emoji4]
500 sınırı olması bile iyiymiş bence hiç değişmemesi daha iyi olurdu
Merak ediyorum farklı kişiler ama aynı IP den internet cafeden girişler multi üyelikmiş gibi radara yakalanıyormu?Başka hesaba?
Geç, geç :devil2:
O tür durumlar radara yakalansada ayıklana biliyor [emoji48]Merak ediyorum farklı kişiler ama aynı IP den internet cafeden girişler multi üyelikmiş gibi radara yakalanıyormu?
Başka hesaba?
Geç, geç :devil2:
Nedenini ben sana söyleyim modemi her kapatıp açınca IP değişir, ve aynı bilgisayardan girersen yakalanma riskin çok yüksek olur diye tahmin ediyorum , birde mail adresleri ve aynı şifre den şüphe ediyorumyasakmı o. ne alaka.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
nedenini bilmediğim bir sebeple sürekli ıp değişiyor radara yakalancağımı sanmıyorum. :biggrin:
yasakmı o. ne alaka.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
nedenini bilmediğim bir sebeple sürekli ıp değişiyor radara yakalancağımı sanmıyorum. :biggrin: