Kullandığınız CD/DVD Markaları Nelerdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcath
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcath

Asistan
Reaksiyon puanı
60
DVD yazıcılar ile boş cd/dvd yazdırma işlemi yapamıyorum. Yazdırma işlemi başlamadan iptal ediliyor.
Her marka dvd yi her yazıcı kabul etmiyor, bunu evvelden biliyordum ancak bu kadarı ile ilk defa karşılaştım.

Kullandığım dvd yazıcılar: Lg / Samsung / Sony / Toshiba

Denediğim cd markaları: Verbatim / TDK / Memorex (RW) / Princo
Denediğim dvd markaları: Verbatim

Denediklerim arasında yazdırma işlemi yapabildiğim tek ürün princo marka cd 'ler oldu.

Mevcut kullandığınız cd/dvd markaları nelerdir?
Kullanılabilir ürünleri belirlemeye çalışalım.

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
CD veya DVD kullanımı artık kaldı mı?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
DVD yazıcılar ile boş cd/dvd yazdırma işlemi yapamıyorum. Yazdırma işlemi başlamadan iptal ediliyor.
Her marka dvd yi her yazıcı kabul etmiyor, bunu evvelden biliyordum ancak bu kadarı ile ilk defa karşılaştım.

Kullandığım dvd yazıcılar: Lg / Samsung / Sony / Toshiba

Denediğim cd markaları: Verbatim / TDK / Memorex (RW) / Princo
Denediğim dvd markaları: Verbatim

Denediklerim arasında yazdırma işlemi yapabildiğim tek ürün princo marka cd 'ler oldu.

Mevcut kullandığınız cd/dvd markaları nelerdir?
Kullanılabilir ürünleri belirlemeye çalışalım.
Konu gayet iyi olmuş ama artık CD ve DVD kullanan çok az insan var. Ben eskiden Verbatim, BenQ... Daha hatırlamadığım çeşit çeşit DVD'ler kullanırdım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
artık dvd kullanmıyorum...

Arcath

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Flashdisk ile veri transferi daha kolay olduğu için dvd kullanımı oldukça azaldı.
Ancak iş için mecburen kullananlar vardır benim gibi. Her dosya teslimine bir flash diski heba edemiyor insan.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
DVD yazıcılar ile boş cd/dvd yazdırma işlemi yapamıyorum. Yazdırma işlemi başlamadan iptal ediliyor. /
Yazdırmada kullandığın program da sorun çıkarmış olabilir.. Farklı programlarla da deneyin bence.. Bir de benim DVD yazıcı bozuk zannettiğim zamanlarda PSU dan yazıcıya güç yetmediğini farkettim. İkinci harddiski söküp yazdırmaya başlayınca sorun düzelmişti.
Kulandıklarım: Verbatim, Princo, JVC

Arcath

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Yazdırmada kullandığın program da sorun çıkarmış olabilir.. Farklı programlarla da deneyin bence.. Bir de benim DVD yazıcı bozuk zannettiğim zamanlarda PSU dan yazıcıya güç yetmediğini farkettim. İkinci harddiski söküp yazdırmaya başlayınca sorun düzelmişti.
Kulandıklarım: Verbatim, Princo, JVC
Faklı yazdırma programları da denedim. Onlardan farklı hatalar alınabiliyor, bunları gördüm. Mevcut kullandığım bir program var, yüzlerce cd/dvd yazdırmışımdır bununla. Makine eski, güç kaynağı sisteme fazla. Hata verecek ekstra bir sebep yok cd/dvd dışında.
6 yıllık cd yi yazdı diğerleri hala hata veriyor. Şu an princo dvd arıyorum.
Verbatim kullandığınızı yazmışsınız. Şu ana kadar 10 adet verbatim dvd bende çöp oldu. Sizde çalıştı mı? Hangi marka yazıcı ile kullandınız?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Verbatim DVD'lerini genelde 50'li paket olarak alırdım, 4-5 tanesi hata verirdi. Diğer PSU hatalarını saymazsak tabi. Princo tek tük elime geçtikçe kullandım. Pek hata görmedim ya da hatırlamıyorum. JVC pahalıydı ama kaliteliydi. Hiç hata görmedim. Yazıcım ucuz bir Samsung, yanlış hatırlamıyorsam 35 TL'ye almıştım :) Ama şu aralar ihtiyacım yok. Son 1 yıldır hiç yazdırmadım da DVD almadım da.. DMS denemek istiyordum aslında.. Bir de link gönderdim sana, çeşit çeşit cd dvd bulabilirsin. Ben çok aldım.

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
3 Adet Pioneer, 1 adet Asus Dvd yazıcı kullandım, hepsini kutulu ve sıfır olarak almıştım ki tanesi 60 TL ile 80 TL arasındaydı, sonra USB,ye geçince hepsi evde boş boş duruyordu, en son 2 adet Pioneer Dvd yazıcıyı forumdan Kayseride oturan genç arkadaşımıza hediye ettim. :)

Bir çok marka CD-DVD kullandım, en ucuzundan en pahalısına kadar ve ben sizin gibi bir sorun yaşamadım, sizin yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntınız var.

Arcath

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Birçok cihazda birçok farklı ürün ve yazılım ile denedim. Bunları nasıl bir yazılım / donanım sıkıntısı altında birleştirmeyi düşünüyorsunuz?