Kulakustu kulaklik beats hd solo

themarshall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar cevaplariniz benim icin cok onemli.bundan oncede Beats kulaklik forumlari okudum ama okudukca kafam daha cok karisdi,simdi ben genelde gunun 10 saati HipHop tarzi sarkilar dinliyorum.bundan once 5 kez 50-100 tl arasi kulakici kulaklik deyisdim en son ep630i kulandim iyi kulaklikdi ama kirildi,bundan sora kulakustu kulaklik almaya karar verdim cunki surekli sehirlerarasi yolculuk yapiyorum yabanci uyruklu oldugum icin yilda 3 kez yurt disina cikiyorum kulaklik olmazsa yol hic cekilmez hem kulakustu daha rahat olur benim icin.
Su an DR'da Beats Solo Hd 400 TL almayi dusunuyorum ama yapilan yorumlar benim kafami karisdirdi,bana kalirsa piyasanin %60 %70 i ckma Beats satiyor deneyenlerin bir cokuda cakma Beats denemisdir.Seslerden iyi anlarim mp3 orjinaldn 320 kbps dinlerim,alacagim kulakliki ipod shuffle dinliyicem

Yorumlarinizi bekliyorum
s2.gif

http://www.beatsbydre.c...black/900-00153-01.html

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kaltieli müzik dinlemek istiyorsan .flac 24 bit müzikler dinlemelisin. Gerçekten sd yayın ile 1080p yayın arasıdna ne kadar fark varsa 2 si arasıdna okadar fark var. Ama İtunnes .flac dosyaları görmüyor bilginize.
Beats alacaksan da appleStreo de satılyıor kardei,m 5 100 orjınal oradan alabılırsın 0 risk bence.

themarshall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaltieli müzik dinlemek istiyorsan .flac 24 bit müzikler dinlemelisin. Gerçekten sd yayın ile 1080p yayın arasıdna ne kadar fark varsa 2 si arasıdna okadar fark var. Ama İtunnes .flac dosyaları görmüyor bilginize.
Beats alacaksan da appleStreo de satılyıor kardei,m 5 100 orjınal oradan alabılırsın 0 risk bence.

Cevap icin tesekkur ipod kullanacagim icin flac dinleyemiyicem.kulakligi alirsam ya apple sore ya da dr dan alirim ama frekansi beni bir az dusundurdu 20-2000hz sizce normalmi ben bir yerde okudum 20-20000hz tum kulaklikar monster olsa bile kotudur

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Flac fluc hiç gerek yok. Bende urbeats var kulakiçi , duyulması en zor sesleri duyuyorum yok böyle bi kulaklık

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Flac fluc hiç gerek yok. Bende urbeats var kulakiçi , duyulması en zor sesleri duyuyorum yok böyle bi kulaklık

Gerçek flac ( kayıpsız ) şarkıları dinlediğinizde aradaki farkı görürsünüz, mp3 le ile gerçek kayıpsız müzikleri dinlediğinzde anlayacaksınız.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kalite mükemmel fakat solo çok rahatsız edici bir kulaklık. Kulaklar ile tam oturuyor ve bunun sonucu kulakta baskı oluşturuyor. Kulağa yaptığı basınç çok fazla. Studio almanız sizin için hem müzik kalitesi hem de kulak sağlığınız açısından çok daha iyi.

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@themarshall Orjinal Beats Kulaklık Bulursan Harika Olur.Apple Ürünlerinin Ses Sistemlerini de Beats Yapıyor.

Hatta ''Teknoloji Devi Apple'ın, Popüler Ses Sistemleri Üreticisi Beats'ı 3,2 Milyar Dolara Satın Almak İstediği Ortaya Çıktı.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beats teneke sesli rezalet bir kulaklık kalite arıyorsan sennheiser, beyerdynamic gibi markalara yönel yada kulakiçi olarak sennheiser orjinal ie60 ie80 düşünebilirsin.