Kulaklıkta Cızırtı Var

mehmet fatih lg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar yeni aldığım sony mdr zx310ap kulaklığımda kendi telefonuma taktığım zaman cızırtı geliyor başlka telefonarda veya pc de cızırtı yok ayrıca başka kulaklıkları kendi telefonuma taktığımda cızırtı gelmiyor ne yapabilirim

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar yeni aldığım sony mdr zx310ap kulaklığımda kendi telefonuma taktığım zaman cızırtı geliyor başlka telefonarda veya pc de cızırtı yok ayrıca başka kulaklıkları kendi telefonuma taktığımda cızırtı gelmiyor ne yapabilirim

Jaktan dolayı bir uyumsuzluk sorunu olabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kulaklığı başka telefon modelinde dene bir de

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bencede uyumsuzluk sorunu var özellikle 4 çentikli uçlarda olabiliyor

mehmet fatih lg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aslinda 3 centikli ve arada sirada yapiyor bazen yapmiyor kapatip aciyorum ayni sorun devam ediyor ve sadece benim telefonda

Sabit Emre Özbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kulaklığını telefonda dene cızırtı duruyorsa sıkıntı kulaklıkta eğer cızırtı yoksa jak çıkışı arızalı bir harici ses kartı ile sorundan kurtulabilirsin.Ses kartları fazla pahalı değil 30-35 tlye bulabilirsin.

mehmet fatih lg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürler teknik servistete çözemeyince iade ettim tek deneyebildiğim başka player kullanmaktı oda çözemedi