newcastleunited
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 359
Bütçen çok düşük knk 200 yaparsan belki birşeyler öneririm
Maalesef paramı Logitech G102 Lightsync ye verdim ama 120 tl lik alınabilecek hiç bişey yokmuBütçen çok düşük knk 200 yaparsan belki birşeyler öneririm
Yani bilemiyorum bir sürü var ama hangisine güvenilir bilmiyorumMaalesefaramı Logitech G102 Lightsync ye verdim ama 120 tl lik alınabilecek hiç bişey yokmu
hocam kafa üstü aramaıyorsanız (zorunluluğunuz yoksa ) bitzwoif kulak içi kulaklığını kullanıyorum net seslerin nerden geldiğini anlayabiliyorsunuz hani telfon kulaklığı pc combo jack varsa hem 60 -70 tl arası hem mic iyi hem ses
Hocam Rampage Rm-K21 suberb almayı düşünüyorum varmıdır bir fikrinizhocam kafa üstü aramaıyorsanız (zorunluluğunuz yoksa ) bitzwoif kulak içi kulaklığını kullanıyorum net seslerin nerden geldiğini anlayabiliyorsunuz hani telfon kulaklığı pc combo jack varsa hem 60 -70 tl arası hem mic iyi hem ses
Alınabilir.Hocam Rampage Rm-K21 suberb almayı düşünüyorum varmıdır bir fikriniz
kulak üstü almaktan vaz geçtim ayrıca 120 130 tl olacak kulak üstü kulaklıkdan baş veya kulak ağrıtmamasını beklemiyorumTrustın vardı birtane adı aklıma gelmiyor ama o iyidi isterseniz onu alabilisiniz yada hp h100 öneririm
Hocam ağrı veya acı yaparmı bide güzel ses kasılırmı @SibraiusAlınabilir.
hayırHocam Rampage Rm-K21 suberb almayı düşünüyorum varmıdır bir fikriniz
ucuz kalitesiz pahalı kaliteli. Bu kadar.
bende snx r10 orthus kulak içi kulaklık var memnunum bassı pek samsung kulaklık kadar olmasada tizleri efsanenin ötesinde fakat çok basslı alanlarda sağ taraftan hafif cızırtı geliyor