7.1 var mi?SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet var.7.1 var mi?
bende tam ona bakiyodum haArctis 3 2019 kesinlikle tavsiye etmiyoum. Corsair HS60 modeline bakabilirsiniz.
abi ben bu nicki nasil degistiririm ya 5. sinifta koymustum ne kadar cringe oldugunu simdi anliyorumArctis 3 2019 kesinlikle tavsiye etmiyoum. Corsair HS60 modeline bakabilirsiniz.
bende tam ona bakiyodum ha
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi ben bu nicki nasil degistiririm ya 5. sinifta koymustum ne kadar cringe oldugunu simdi anliyorum
Nasi olmus asmdnmdfsd,mfn
Donanım arşivinin bir videosunu izlemiştim kulaklıkla ilgili kulaklık bence güzel ve ayrıca mikrofonun discord sertifikasıda var yani sorun olcağını düşünmüyorumBütçenize en uygun kulaklık hs60 gibi. Ama mikrofonu kötüdür haberin olsun
anakartın üzerindeki ses kartını değilde direk usb üzerinden kendi ses kartını kullanır. Anakartın eskiyse ses kartlı modellere bakabilirsinDonanım arşivinin bir videosunu izlemiştim kulaklıkla ilgili kulaklık bence güzel ve ayrıca mikrofonun discord sertifikasıda var yani sorun olcağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar ses kartı olması ne değiştiriyo gelmişken bide onu açıklayı verin ya .d