Kulaklık

attrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SS siberia raw mı asus cerberus mu logitech g230 mu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
G230 combo jak mı yoksa usb mi ?
Logitech-G230.jpg

2x3,5mm gitar jacklı.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Laptopta combo jak var yani tek jak girişi var hem mic hem kulaklık için. Ben bunu almaya düşünüyordum ama yattı gibi duruyor. Yada usb ye çevirmenin bir yolunu bulmam lazım.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İ6 kullanıyorum kendisi mevcut zaten hocam. Bende gaming headset almak istiyorum. Mouse mousepad var bi kulaklığım eksik. Müzik dinlemeyeceğim sadece cs go oynarken kullanacağım. Mikrofon kalitesi ses kalitesinden daha önemli benim için.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
evde oynıycaksan abi süngersiz kulaklık al yada sağlam markalı al güvenmediğin firmadan alma süngerler 2 sene sonra kopuyor işkence.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bilip bilmeden konuşmayın. Oyun kulaklıklarının amacını biliyor musunuz? Görüyorum ki bilmiyorsunuz açıklayayım. Arkadaş CS:GO oynayacakmış. Arkadaşın ses kasması lazım. Earpoddaki bu yetenek çok az, neden derseniz müzik kulaklığı ve bizzat kendimce denendi. Saçma saçma kulaklıklar önermeyin.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bilip bilmeden konuşmayın. Oyun kulaklıklarının amacını biliyor musunuz? Görüyorum ki bilmiyorsunuz açıklayayım. Arkadaş CS:GO oynayacakmış. Arkadaşın ses kasması lazım. Earpoddaki bu yetenek çok az, neden derseniz müzik kulaklığı ve bizzat kendimce denendi. Saçma saçma kulaklıklar önermeyin.

Hocam g230 fiyat olarak benim için uygun. Tek bir sıkıntım var notebook kullanıyorum kulaklık ve mikrofonun jak girişi ortak fakat g230 çift jaka sahip. Bunları usb ye çevirmenin bir yolu var mı ? Eğer yoksa aşağı yukarı bu fiyatlarda malzeme kalitesi iyi olan önerdiğiniz bir ürün var mı ?

attrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Var ikili jaktan USB ye diye yaz bulursun veya ikiliden tekliye falan ona benzer bisey yaz bulursun çevirici

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
G230 alıp paranı çöpe atma. Amazondan g430 al kargo ücretinide sildir bir çok konu var bununla ilgili bakarsınız. Yok Türkiyeden alıcam diyorsan asus strix 2.0 modeline bi bakmanı öneririm.