Kulaklık Ve Mouse = 900 ₺

Tanınmayan Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba öncelikle.
Söyle bir sorunum var iki hafta önce hem mouse'um hem kulaklığım bozuldu ve yenilerini almak istiyorum. 2 haftadır hangi kulaklığı alsam hangi mouse u alsam diye döndüm durdum. Güzel birşey buldum diyorum yorumlarda kronik hatalarından bahsediyorlar. Basım ağrıdı artık. Hem adı sanı duyulmamış değilde marka birşey olsun istiyorum. Hemde orta seviye olsun istiyorum. En iyisinin tanesi 900 etmez farkındayım. Sizce kulaklık 550₺ mouse 350₺ nasıl? Yada sizin bileceğiniz şekilde birşeyler önerin artık şu garibana. Lütfen..

Swochtiar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Heyy! Sorunundan ötürü geçmiş olsun. Şunları önerebilirim!

- Kulaklık olarak Rampage Pulsar öneririm kesinlikle ben kullanıyorum ses acayip yüksek geliyor oyunlarda valorant vs. 26 da kullanıyorum kesinlikle öneririm!

- Mouse olarak Logitech g300s bunuda kesinlikle öneririm oynayışı makroları çok rahat :)

Tanınmayan Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hemen bakıyorum cok teşekkürler

Edit: Baktım kulaklık gerçekten güzele benziyor ama mouse için uç bir istek biliyorum ama sol üst tarafinda bulunan iki tuşun mouse un sol tarafında olmasi lazım. Önemli benim için. Oynadığım oyunlarda sık kullandığım tuşlar oldugundan dolayı :/

Son düzenleme:

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
Sizce kulaklık 550₺ mouse 350₺ nasıl?
1-Kulaklık için 550tl fazla eğer zenginim demiyorsan eğer zenginsen bilemem :)
2-mouse için 350 tl zengin olsan bile pahalı
3-internette pahalı oluyorlar evinin yakınında telefoncu ya da bilgisiyarcı varsa oralarda satılıyor eğer oyuncu kulaklığı filansa %90 bilgisayarcılarda oluyor hemde nettekinden daha ucuza
4-şimdi kararını sen ver :)

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992

Spesiyalite

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Zamanında cüzi bir fiyata aldığım A4Tech mouse'umu 6 yıl kullanmıştım, 6 yıl sonunda silindiri bozuldu sadece. 3 yıl önce 18 liraya aldığım yine A4Tech klasik tip mouse'umu kullanıyorum şuan. Üstteki mouse linkine tıklaıyıp 550 TL'lik fiyatı görünce önce küçük bir şok geçirdim, sonra sitede önerilen diğer mouse'ların fiyatlarını gördüğümde gözlerime inanamadım; 1300 liraya mouse mu olur?

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
3-internette pahalı oluyorlar evinin yakınında telefoncu ya da bilgisiyarcı varsa oralarda satılıyor eğer oyuncu kulaklığı filansa %90 bilgisayarcılarda oluyor hemde nettekinden daha ucuza
550 TL ve 350 TL pahalı olmuyor hatta orta sınıf oluyor.

Bilgisayarcilarin çin malı 20 liralık mouse den hayır gelmez.

Spesiyalite

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Adam belki oyun oynayacak profesyonel eşyalara ihtiyacı var.
Türkiye'nin belki de en iyi 20 Dota (Dota 1) oyuncusundan biriydim. O yukarıda bahsettiğim 6 yıllık mouse'u kullanıyordum :) Hiçbir eksiklik hissetmedim. Yanlış anlaşılmasın, isteyen istediği ekipmana istediği parayı harcar bizi ilgilendirmez, ama profesyonel oyunculuk için pahalı ekipmanlar şarttır gibi bir önermeye kesinlikle katılmıyorum. Şimdiki nesil bu konuda çok kolay manipüle ediliyor. Oyun becerilerinin kullandığı ekipmanlarla doğru orantıda artacağına dair bir yanılgıları var. Olay ekipmanlarda değil :) Kaliteli mouse şuan belki de en çok profesyonel satranç oyuncuları için gereklidir. Hikaru Nakamura'nın kullandığı mouse 80-120 dolar civarında. Carlsen ise 'dandik' bir mouse kullanıyor :)

Tanınmayan Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
zamanında uzun süre götürsün diye Vatan'dan aldım kulaklık ve mouse u .En ucuzlarını aldım ve sonuç : burada arayıştayım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle teşekkür ederim. Buda güzelmiş ama sonunda iyi gördüğüm mouse ve kulaklığı aldım ürünlerin yorumlarına fazla dikkat etmeden :/

Türkiye'nin belki de en iyi 20 Dota (Dota 1) oyuncusundan biriydim. O yukarıda bahsettiğim 6 yıllık mouse'u kullanıyordum :) Hiçbir eksiklik hissetmedim. Yanlış anlaşılmasın, isteyen istediği ekipmana istediği parayı harcar bizi ilgilendirmez, ama profesyonel oyunculuk için pahalı ekipmanlar şarttır gibi bir önermeye kesinlikle katılmıyorum. Şimdiki nesil bu konuda çok kolay manipüle ediliyor. Oyun becerilerinin kullandığı ekipmanlarla doğru orantıda artacağına dair bir yanılgıları var. Olay ekipmanlarda değil :) Kaliteli mouse şuan belki de en çok profesyonel satranç oyuncuları için gereklidir. Hikaru Nakamura'nın kullandığı mouse 80-120 dolar civarında. Carlsen ise 'dandik' bir mouse kullanıyor :)
mouselarda sensör hızı denilen bir mevzu var benim için önemli olan bu aslında. bide uzun ömürlü olması .oyun oynadığım için mouse un fazla kullanımda zarar görmemesini isterim. Eminim satranç oyuncuları düşündükleri kadar hızlı kullanmıyorlardır mouse u :) Dota ve LoL tarzı oyunlarda mouse elbette kullanılır ama bir fps oyunu kadar olduğunu sanmıyorum

Mouse ve kulaklığı aldım artık teşekkürler yorumlarınız için.
Merak eden olursa iyi mi kötü mü bilemem ama aldığım ürünleri buraya bırakıyorum.
Mouse:

Kulaklık:

Son düzenleme:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
zamanında uzun süre götürsün diye Vatan'dan aldım kulaklık ve mouse u .En ucuzlarını aldım ve sonuç : burada arayıştayım..

Öncelikle teşekkür ederim. Buda güzelmiş ama sonunda iyi gördüğüm mouse ve kulaklığı aldım ürünlerin yorumlarına fazla dikkat etmeden :/

mouselarda sensör hızı denilen bir mevzu var benim için önemli olan bu aslında. bide uzun ömürlü olması .oyun oynadığım için mouse un fazla kullanımda zarar görmemesini isterim. Eminim satranç oyuncuları düşündükleri kadar hızlı kullanmıyorlardır mouse u :) Dota ve LoL tarzı oyunlarda mouse elbette kullanılır ama bir fps oyunu kadar olduğunu sanmıyorum

Mouse ve kulaklığı aldım artık teşekkürler yorumlarınız için.
Merak eden olursa iyi mi kötü mü bilemem ama aldığım ürünleri buraya bırakıyorum.
Mouse:

Kulaklık:
Kafanıza göre hareket edecekseniz burada niye konu açtınız?

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366

bu iki marka modeli öneririm g332 nin eski modeli g230 kullanıyorum kulaklıktan çok memnunum sanal 7.1 olan gamepower medusadan geçtim kulak ağrıları falan hepsi geçti kulaklık dönebilmesi çok güzel bir özellik kulağı daha iyi kaplıyor