Kulaklık Tavsiyesi

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar ben kulaklıkara para vermekten bıktım yeter sürekli bozuluyolar yok bi tarafı çalışıyor bi tarafı çalışmıyor arkadaşlar bana 90 tlyi aşmıyacak bir kulaklık önerebilirmisiniz bozulması biraz zor olsun lütfen

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
90TL yi aşmayacak dersen daha çok bozarsın :) 300-500TL ye kulaklık alıyorlar ama onu yıllarca kullanıyorlar. Verdiğin para kadar kalite alabilirsin.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar ben kulaklıkara para vermekten bıktım yeter sürekli bozuluyolar yok bi tarafı çalışıyor bi tarafı çalışmıyor arkadaşlar bana 90 tlyi aşmıyacak bir kulaklık önerebilirmisiniz bozulması biraz zor olsun lütfen
Gelmiş diyor ki kulaklık almaktan bıktım,
bir sonraki cümle bana 90tl yi aşmayacak bi kulaklık önerirmisiniz ?

Ne yani 90 tl'yi aşmayan alınca bozulmayacak mı ? Asıl bozulan, kalitesini 90 tl ye sığdıran kulaklıklar onlar. Cloud 2 al. Pişman olursan, bozulursa gel bana vereyim paranı !

Allah'ım sen büyüksün !

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Oyuncu kulaklığımı yoksa normal kablolumu
Oyuncu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelmiş diyor ki kulaklık almaktan bıktım,
bir sonraki cümle bana 90tl yi aşmayacak bi kulaklık önerirmisiniz ?

Ne yani 90 tl'yi aşmayan alınca bozulmayacak mı ?

Allah'ım sen büyüksün !
Reis caz yapmak için açmadım konuyu sadece bozulması biraz daha zor bir kulaklık varsa önerin diyorum

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Oyuncu

Reis caz yapmak için açmadım konuyu sadece bozulması biraz daha zor bir kulaklık varsa önerin diyorum
Tamam. 90 tl'ye öyle seni uzun götürecek bir oyuncu kulaklığı yok. Cevap gayet açıklayıcı bence.

Reaksiyon puanı
1,056

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Tamam. 90 tl'ye öyle seni uzun götürecek bir oyuncu kulaklığı yok. Cevap gayet açıklayıcı bence.
Hocam yani boş yere atar yaptın sebebini anlamadım ama bana anlattığım şekilde önerebileceğin bir kulaklık varmı en azından bütçeyi arttırmaya çalışırım

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Hocam yani boş yere atar yaptın sebebini anlamadım ama bana anlattığım şekilde önerebileceğin bir kulaklık varmı en azından bütçeyi arttırmaya çalışırım
Kafam dağınık bakma kusuruma.

90 tl kulaklık arayışına girmek, paranı çöpe atmakla eşdeğer. Biriktir paranı en azından 300'ü falan gör. Ben 2 sene rampage comfort kullandım. Çok kaliteli ve 200 tl ye göre sesi de oldukça yüksek seviyede idi. Ses kalitesi tartışılır tabii. Fakat bi cloud 2 gibi kulaklık görmedim. artic serisi falan fasa fiso.

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Ben A101'den alınmış bir kulaklıkla 7 ay idare ettim.

Ayrıca 90 TL'lik kulaklığın bozulmama garantisi yok.

Kaliteli bir şey istiyorsanız bütçenizi 500 TL'ye çıkartın.

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kafam dağınık bakma kusuruma.

90 tl kulaklık arayışına girmek, paranı çöpe atmakla eşdeğer. Biriktir paranı en azından 300'ü falan gör. Ben 2 sene rampage comfort kullandım. Çok kaliteli ve 200 tl ye göre sesi de oldukça yüksek seviyede idi. Ses kalitesi tartışılır tabii. Fakat bi cloud 2 gibi kulaklık görmedim. artic serisi falan fasa fiso.
Sorun değil reis ya aslında bilgisayar için para biriktirdiğim için oyüzden kulaklığın bütçesini ufak tutayım dedim.bu arada 7.1 sound'u neoldugunu anlayamadım bana onun hakkında kısa bir açıklama yapabilirmisin,teşekkür ederim şimdiden

Ben A101'den alınmış bir kulaklıkla 7 ay idare ettim.

Ayrıca 90 TL'lik kulaklığın bozulmama garantisi yok.

Kaliteli bir şey istiyorsanız bütçenizi 500 TL'ye çıkartın.
Reis o kadar bir bütçe ayıramıyorum sorun orda :) ayrıca bozulmama garantisi ile ilgili bişey demedim sadece biraz daha zor bozulabilecek bi kulaklık varsa önerebilirmisiniz demiştim ama herkez bozulmama garantisi anlamış nedense

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Sorun değil reis ya aslında bilgisayar için para biriktirdiğim için oyüzden kulaklığın bütçesini ufak tutayım dedim.bu arada 7.1 sound'u neoldugunu anlayamadım bana onun hakkında kısa bir açıklama yapabilirmisin,teşekkür ederim şimdiden

Reis o kadar bir bütçeyi yükseltebilsem yükseltirim :) ayrıca bozulmama garantisi ile ilgili bişey demedim sadece biraz daha zor bozulabilecek bi kulaklık varsa önerebilirmisiniz demiştim ama herkez bozulmama garantisi anlamış nedense
500 TL biraz abartmışım.

Oyuncu kulaklığı mı arıyorsunuz yoksa müzik kulaklığı mı ?

Kulak içi mi olsun kulak üstü mü ?

Marka sizin için önemli mi ?

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666

Reis o kadar bir bütçeyi yükseltebilsem yükseltirim :) ayrıca bozulmama garantisi ile ilgili bişey demedim sadece biraz daha zor bozulabilecek bi kulaklık varsa önerebilirmisiniz demiştim ama herkez bozulmama garantisi anlamış nedense
7.1 sanal çevresel ses demek. Sesin arka sağ-sol, ön sağ-sol, sağ-sol, çağraz gibi eksenlerde geldiğini ayırt edebilmen için tasarlanmış teknoloji. 300 tl lik kulaklıklarda, rampage olsun, gamepower olsun deneyimlediğimde, pek tatmin etmedi. Fakat cloud2 kullandığımda 7.1 teknolojisinin tam anlamıyla hakkını verdiğini söyleyebilirim.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Jbl C100si öneririm, 60tlye almıştım 7-8 ay idare etmişti, oyun için değildir de, fiyatına göre ses kalitesi güzel.

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
500 TL biraz abartmışım.

Oyuncu kulaklığı mı arıyorsunuz yoksa müzik kulaklığı mı ?

Kulak içi mi olsun kulak üstü mü ?

Marka sizin için önemli mi ?
Counter Strike oynicam 1.6 yani oyuncu kulaklığıda 90 tl ye çöp olur gibi geldi ergonomik ise kulak üstü ergonomik bi kulaklık değilse kulak içi markaya fazla takmam

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
benim gibi kulaklıkları görmeyip üstüne oturarak koparıyorsan 5 tlliklerden stok yap derim :D