Arkadaşlar ben kulaklıkara para vermekten bıktım yeter sürekli bozuluyolar yok bi tarafı çalışıyor bi tarafı çalışmıyor arkadaşlar bana 90 tlyi aşmıyacak bir kulaklık önerebilirmisiniz bozulması biraz zor olsun lütfen
Oyuncu kulaklığımı yoksa normal kablolumuArkadaşlar ben kulaklıkara para vermekten bıktım yeter sürekli bozuluyolar yok bi tarafı çalışıyor bi tarafı çalışmıyor arkadaşlar bana 90 tlyi aşmıyacak bir kulaklık önerebilirmisiniz bozulması biraz zor olsun lütfen
Gelmiş diyor ki kulaklık almaktan bıktım,Arkadaşlar ben kulaklıkara para vermekten bıktım yeter sürekli bozuluyolar yok bi tarafı çalışıyor bi tarafı çalışmıyor arkadaşlar bana 90 tlyi aşmıyacak bir kulaklık önerebilirmisiniz bozulması biraz zor olsun lütfen
OyuncuOyuncu kulaklığımı yoksa normal kablolumu
Reis caz yapmak için açmadım konuyu sadece bozulması biraz daha zor bir kulaklık varsa önerin diyorumGelmiş diyor ki kulaklık almaktan bıktım,
bir sonraki cümle bana 90tl yi aşmayacak bi kulaklık önerirmisiniz ?
Ne yani 90 tl'yi aşmayan alınca bozulmayacak mı ?
Allah'ım sen büyüksün !
90tl'ye oyuncu kulaklığı alınır mı? ey kardeşim!Oyuncu
Tamam. 90 tl'ye öyle seni uzun götürecek bir oyuncu kulaklığı yok. Cevap gayet açıklayıcı bence.Oyuncu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis caz yapmak için açmadım konuyu sadece bozulması biraz daha zor bir kulaklık varsa önerin diyorum
Bütçe olsa keşke demi90tl'ye oyuncu kulaklığı alınır mı? ey kardeşim!
tamam hemen bakalım kardeşimeBütçe olsa keşke demiilla oyuncu olmasınada gerek yok yani öyle laf olsun diye
Oyuncu
Reis caz yapmak için açmadım konuyu sadece bozulması biraz daha zor bir kulaklık varsa önerin diyorum
Hocam yani boş yere atar yaptın sebebini anlamadım ama bana anlattığım şekilde önerebileceğin bir kulaklık varmı en azından bütçeyi arttırmaya çalışırımTamam. 90 tl'ye öyle seni uzun götürecek bir oyuncu kulaklığı yok. Cevap gayet açıklayıcı bence.
Kafam dağınık bakma kusuruma.Hocam yani boş yere atar yaptın sebebini anlamadım ama bana anlattığım şekilde önerebileceğin bir kulaklık varmı en azından bütçeyi arttırmaya çalışırım
Sorun değil reis ya aslında bilgisayar için para biriktirdiğim için oyüzden kulaklığın bütçesini ufak tutayım dedim.bu arada 7.1 sound'u neoldugunu anlayamadım bana onun hakkında kısa bir açıklama yapabilirmisin,teşekkür ederim şimdidenKafam dağınık bakma kusuruma.
90 tl kulaklık arayışına girmek, paranı çöpe atmakla eşdeğer. Biriktir paranı en azından 300'ü falan gör. Ben 2 sene rampage comfort kullandım. Çok kaliteli ve 200 tl ye göre sesi de oldukça yüksek seviyede idi. Ses kalitesi tartışılır tabii. Fakat bi cloud 2 gibi kulaklık görmedim. artic serisi falan fasa fiso.
Reis o kadar bir bütçe ayıramıyorum sorun ordaBen A101'den alınmış bir kulaklıkla 7 ay idare ettim.
Ayrıca 90 TL'lik kulaklığın bozulmama garantisi yok.
Kaliteli bir şey istiyorsanız bütçenizi 500 TL'ye çıkartın.
500 TL biraz abartmışım.Sorun değil reis ya aslında bilgisayar için para biriktirdiğim için oyüzden kulaklığın bütçesini ufak tutayım dedim.bu arada 7.1 sound'u neoldugunu anlayamadım bana onun hakkında kısa bir açıklama yapabilirmisin,teşekkür ederim şimdiden
Reis o kadar bir bütçeyi yükseltebilsem yükseltirimayrıca bozulmama garantisi ile ilgili bişey demedim sadece biraz daha zor bozulabilecek bi kulaklık varsa önerebilirmisiniz demiştim ama herkez bozulmama garantisi anlamış nedense
7.1 sanal çevresel ses demek. Sesin arka sağ-sol, ön sağ-sol, sağ-sol, çağraz gibi eksenlerde geldiğini ayırt edebilmen için tasarlanmış teknoloji. 300 tl lik kulaklıklarda, rampage olsun, gamepower olsun deneyimlediğimde, pek tatmin etmedi. Fakat cloud2 kullandığımda 7.1 teknolojisinin tam anlamıyla hakkını verdiğini söyleyebilirim.Sorun değil reis ya aslında bilgisayar için para biriktirdiğim için oyüzden kulaklığın bütçesini ufak tutayım dedim.bu arada 7.1 sound'u neoldugunu anlayamadım bana onun hakkında kısa bir açıklama yapabilirmisin,teşekkür ederim şimdiden
Reis o kadar bir bütçeyi yükseltebilsem yükseltirimayrıca bozulmama garantisi ile ilgili bişey demedim sadece biraz daha zor bozulabilecek bi kulaklık varsa önerebilirmisiniz demiştim ama herkez bozulmama garantisi anlamış nedense
Counter Strike oynicam 1.6 yani oyuncu kulaklığıda 90 tl ye çöp olur gibi geldi ergonomik ise kulak üstü ergonomik bi kulaklık değilse kulak içi markaya fazla takmam500 TL biraz abartmışım.
Oyuncu kulaklığı mı arıyorsunuz yoksa müzik kulaklığı mı ?
Kulak içi mi olsun kulak üstü mü ?
Marka sizin için önemli mi ?