Mehmet Can Budak
Doçent
Telefonumun kulaklığının bir tarafı bozuldu. Bende hoparlör değiştirdim. Ve bir taraftan az ses geliyor. Kulaklıklar arası ses dengeleyici program önerir misiniz? İkisindende eşit ses almak istiyorum.
Ses dengesi aynı olsa yeter. Arada %30 fark diğer farklar çok önemli olmyacağını düşnüyorum.Ohm, db, kHz hz, hassasiyet farkları vardır bu kadar değeri ayarlayacak bir program olduğunu sanmıyorum hatta yoktur.
Zaten bu değerler sesi oluşturuyor onun için öyle bişey olamaz.Ses dengesi aynı olsa yeter. Arada %30 fark diğer farklar çok önemli olmyacağını düşnüyorum.
Erişilebilirlik kısmında bende Duyma Desteği diye bir bölüm var oradan yapabiliyorum. Sizde kendi telefonunuzda erişilebilirlik kısmına bakarsanız bulabilirsiniz. Bulamazsanız böyle bir şey buldum. Android telefonda kulaklık sağ-sol ses dengesini nasıl ayarlarım?Telefonumun kulaklığının bir tarafı bozuldu. Bende hoparlör değiştirdim. Ve bir taraftan az ses geliyor. Kulaklıklar arası ses dengeleyici program önerir misiniz? İkisindende eşit ses almak istiyorum.