Hyperx i aldım fakat sesi boğuk geldi ve dışarı aşırı ses veriyor kulak içinden geçtiğim için mi öyle değişik geliyor anlamış değilim 350tlye ne önerirsinizSelamlar
Güncel fiyatından ötürü Arctis 1 önermiyorum.Müzik ve ergonomik olarak rahat güzel bir ses seviyesine sahip fakat bu bütçedeki rakiplerinden eksiklikleri var.
Sanal 7.1 özelliği bulunmamakta ve Driver desteği Steelseries tarafından sağlanmıyor.
Fiyatını hak etmediğini ve oyun odaklı bir kulaklık olmadığını düşünüyorum.(Deneyimlediğim bir ürün)
Seçiminiz oyun içinse bu iki kulaklığı da önermiyorum bütçe belirtirseniz farklı önerilerde bulunabilirim.
Kulak içi kulaklıktan geçmenizden ötürü olduğunu düşünmüyorum.Hyperx i aldım fakat sesi boğuk geldi ve dışarı aşırı ses veriyor kulak içinden geçtiğim için mi öyle değişik geliyor anlamış değilim 350tlye ne önerirsiniz
7.1'e önem veriyorsanız Rampage RGW9 Comfort, müziğe önem veriyorsanız JBL Quantum 100 bakabilirsiniz.Hyperx i aldım fakat sesi boğuk geldi ve dışarı aşırı ses veriyor kulak içinden geçtiğim için mi öyle değişik geliyor anlamış değilim 350tlye ne önerirsiniz
Driveri kurdunuz mu?Hyperx i aldım fakat sesi boğuk geldi ve dışarı aşırı ses veriyor kulak içinden geçtiğim için mi öyle değişik geliyor anlamış değilim 350tlye ne önerirsiniz
Genel olarak oyun için kullanacağım fakat müzik dinlediğimde idare etmeli usb girişlerim dolu olduğu için jak girişli olursa daha iyi olabilir Bütçemi 500 e kadar çıkarabilirimKulak içi kulaklıktan geçmenizden ötürü olduğunu düşünmüyorum.
Oyun için mi olacaktı müzik ve gündelik işler için mi?
Ona göre sanal 7.1 özelliği olan model önereyim.
Usb veya jak girişli model seçimini de sormuş olayım aynı zamanda.
Nerden kurabilirim onuDriveri kurdunuz mu?
350 TL'ye Bloody G528C öneririm. Kendim de kullanıyorum.
İnternetten yüklemeniz gerekiyor. Driver kurmadıysanız sıkıntı yaşamanız normal.Genel olarak oyun için kullanacağım fakat müzik dinlediğimde idare etmeli usb girişlerim dolu olduğu için jak girişli olursa daha iyi olabilir Bütçemi 500 e kadar çıkarabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden kurabilirim onu
Bu kulaklık için bir şey bulamadım malesefİnternetten yüklemeniz gerekiyor. Driver kurmadıysanız sıkıntı yaşamanız normal.
7.1 için kendi sitesinde var.Bu kulaklık için bir şey bulamadım malesef