- Reaksiyon puanı
- 720
Bütçem 500 tl.Şuan kullandığım kulaklık Gamepower Magnus v2.Lütfen güzel şeyler önerin.bütçeyi max 30tl aşabilirim.
Almayacağım Kulaklıklar
Logitech G Serisi (Bugün G332 SE elime ulaştı.Konforunu beğenmedim.Rahat değil.İade edeceğim.)
SteelSeries Arctis 1 (Aldım,ses kalitesi gerçekten kötüydü.Malzeme kalitesi,konfor çok iyiydi ancak ses sanki uzaktan geliyor gibiydi.İade ettim.)
Sıcak Bakmadığım Markalar
SteelSeries
Logitech
Gamepower
Gamebooster
Rampage
Trust
Onikuma
Sıcak Baktığım Markalar
HyperX
Corsair (HS serisinde mikrofonda cızırtı var mı bilmiyorum.)
Sizden ricam,belirttiğim şeylere göre önermeniz.Bu HyperX ve Corsair harici kulaklıklara da bakabilirim.
Son olarak da,Sayın @Usain ,lütfen konumu öne çıkarabilir misiniz?Şu kulaklık bakma işi canımı sıktı ve forumdaki önerilere cidden ihtiyacım var.
<HyperX'in bütçeme göre kulaklığı olduğunu sanmıyorum>
Almayacağım Kulaklıklar
Logitech G Serisi (Bugün G332 SE elime ulaştı.Konforunu beğenmedim.Rahat değil.İade edeceğim.)
SteelSeries Arctis 1 (Aldım,ses kalitesi gerçekten kötüydü.Malzeme kalitesi,konfor çok iyiydi ancak ses sanki uzaktan geliyor gibiydi.İade ettim.)
Sıcak Bakmadığım Markalar
SteelSeries
Logitech
Gamepower
Gamebooster
Rampage
Trust
Onikuma
Sıcak Baktığım Markalar
HyperX
Corsair (HS serisinde mikrofonda cızırtı var mı bilmiyorum.)
Sizden ricam,belirttiğim şeylere göre önermeniz.Bu HyperX ve Corsair harici kulaklıklara da bakabilirim.
Son olarak da,Sayın @Usain ,lütfen konumu öne çıkarabilir misiniz?Şu kulaklık bakma işi canımı sıktı ve forumdaki önerilere cidden ihtiyacım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
<HyperX'in bütçeme göre kulaklığı olduğunu sanmıyorum>