Kulaklık önerisi.

Hangisi.

• Void pro.

• MSI gh70

• Arctis 5 2019 olmayan.

• Xpg h30

• G933 kronik sorunu çok diyorlar.

• G633

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
İyi forumlar şimdi o kadar fazla detaya girdim ki kafa 1 milyon oldu Hz,khz denilen şeye fazla önem veriyorum çünkü 20hz ve 20.000 khz veren kulaklıklar son kHz yaklaşamadığı için distorsiyon yapıyor yani 20hz altına inen 20.000khz üstüne çıkan bir kulaklık normel Hz,kHz değerlerinde asla bozulma yapmaz anlamına geliyor şimdi bunları değerlendirerek bana 800tlye kadar direk 800 olmasına gerek yok 7.1 kulaklık önerisi istiyorum.

Müziklerde iyi olması lazım oyun aralarında bile müzik dinliyorum çünkü. Bass'ları iyi verebilen oyunda ise ince sesleri ayak seslerini öne çıkarabilen bir şey lazım düşündüklerim.

G933: alırsam dış ülkeden gelme alıcam ama kronik sorunlu bir ürün deniyor ikinci el piyasasına baktığım zamanda hep değişimden gelmiş ürün görüyorum. 40mm sürücü olmasıda düşük ses sorunu çekerim gibi geliyor.

G633: buda 40mm sürücü var kaplolu versiyonu sadece.

MSI gh70: fazla düşündüğüm bir model değil kriter arasında.

Xpg h30: 53mm sürücü olması cezbediyor ama bazı yerde övülüyor bazı yerde küfür ediliyor anlamadım.

Corsair void pro: bunu baya düşünmüştüm ama sonradan acayip fazla modeli olması işi karıştırdı void USB, void wireless, void hybrit bunlar gayet normel ama birde USB modeli 2'ye ayrılıyor surround Dolby 7.1 ve Dolby 7.1 aralarında 200tl gibi bir fark var sitesine baktığım zaman aynı özelliklere sahip karışık açıklayacak varsa öncelik void pro.

Birde arctis 5: düşünüyorum 2019 olmayan versiyonunu ama oda son kriterler arasında falan.

Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,246
Ben olsam XPG alırdım. Birazda kendi görüşüme göre tabii ki. Bassları çok iyi kulaklığın.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Şuan elimde razer kraken Te var sound normalazation diye bir ayar var bunu açtığın zaman düşük sesleri yükseltiyor yüksek sesleri ise düşüyor ama bunu acınca müziklerde ve bomba gibi patlayan şeylerde distorsiyon yapıyor bunu arkadaşda da denedik aynı sorun ondada var hiç duyulmayacak kadar az bir cızırtı arkadaş hiç takmazken benim sürekli kafamın içinde o ses taktım resmen öyle olduğu içinde değiştirme kararı aldım kapattığım zaman cızırtı olmuyor ama bu seferde o özellik boşa gidiyor alıcağım kulaklıkda öyle bir ayar olmiyacağınada eminim kapatıp öylemi kullansam diyorum ama girdim bari bu değiştirme düşüncesine değiştiriyim diyorum gerçekten çok karışık.

Oyunun seslerinin özelliklerini anlık gösteren bir program varmı kaç hz.khz mbps değerlerinde geziyor bakmam lazım düşük Hz değerlerine sahip bir kulaklık alsam daha iyi gibi çünkü dinlediğim şarkıların 50hz geçmiyor 320kbps değerinde çalışıyor.

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,246
O cızırtıyı gidermenin yolu kablodaki ses tekerleğini çok az indireceksin ki bende hiç olmamaya başladı yazılım güncellemesinden sonra.

factor60

Asistan
Reaksiyon puanı
79
razer yada sennheiser
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi forumlar şimdi o kadar fazla detaya girdim ki kafa 1 milyon oldu Hz,khz denilen şeye fazla önem veriyorum çünkü 20hz ve 20.000 khz veren kulaklıklar son kHz yaklaşamadığı için distorsiyon yapıyor yani 20hz altına inen 20.000khz üstüne çıkan bir kulaklık normel Hz,kHz değerlerinde asla bozulma yapmaz anlamına geliyor şimdi bunları değerlendirerek bana 800tlye kadar direk 800 olmasına gerek yok 7.1 kulaklık önerisi istiyorum.

Müziklerde iyi olması lazım oyun aralarında bile müzik dinliyorum çünkü. Bass'ları iyi verebilen oyunda ise ince sesleri ayak seslerini öne çıkarabilen bir şey lazım düşündüklerim.

G933: alırsam dış ülkeden gelme alıcam ama kronik sorunlu bir ürün deniyor ikinci el piyasasına baktığım zamanda hep değişimden gelmiş ürün görüyorum. 40mm sürücü olmasıda düşük ses sorunu çekerim gibi geliyor.

G633: buda 40mm sürücü var kaplolu versiyonu sadece.

MSI gh70: fazla düşündüğüm bir model değil kriter arasında.

Xpg h30: 53mm sürücü olması cezbediyor ama bazı yerde övülüyor bazı yerde küfür ediliyor anlamadım.

Corsair void pro: bunu baya düşünmüştüm ama sonradan acayip fazla modeli olması işi karıştırdı void USB, void wireless, void hybrit bunlar gayet normel ama birde USB modeli 2'ye ayrılıyor surround Dolby 7.1 ve Dolby 7.1 aralarında 200tl gibi bir fark var sitesine baktığım zaman aynı özelliklere sahip karışık açıklayacak varsa öncelik void pro.

Birde arctis 5: düşünüyorum 2019 olmayan versiyonunu ama oda son kriterler arasında falan.

Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.
hocam harika yazmışsın ama hiçbirşey anlamadım :D

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Güncellemeden sonra artık o dolgunluğu alamaz oldum çok düşmüş gibi geliyor yada gerçek pubg pubg lite derken sesleri unuttum.

razer yada sennheiser

hocam harika yazmışsın ama hiçbirşey anlamadım :D

Efendim bir çizim yaklaşıyor.
Sen kimsin kimsin sen.
Terket burayı.?