LuciferM
Asistan
Arkadaşlar merhaba. Kulaklık almayı düşünüyorum ve bütçem en fazla 400tlye kadar. Ama airpods'ta aklımı çeliyor. Sizin önerileriniz neler? Bu arada bass ağırlıklı bir kulaklık daha iyi olur ve kulak içi istiyorum.
Elektronik müzik dinliyorsan neden bass ağırlıklı alıyorsun. Tiz ağırlıklı almalısın. Ayrıca 400 lira verip Bass ağırlıklı alıyorsan o para çöpe gider. En iyi kulaklık hepsinin eşit olduğudur.Yorumunuz için teşekkürler. Bu arada belirtmeyi unuttum telefonum galaxy s8 ve genellikle elektronik müzik dinlerim. Tatmin eder herhalde? Çünkü malesef kişi yorumlarından bilgi almaktan başka çare yok. Başka önerileriniz var mı peki?
Peki Sennheiser Momentum in ears hakkında bilginiz var mı?Aşağıdaki markalardan hangisini alırsan al pişman etmez bence:
* AKG, Beats, Bose, JBL, Plantronics, Sennheiser, Sony, Urbanears
Sennheiser biraz pahalıdır ama yeri başka. Adamlar sadece kulaklık üzerine uğraşıyorlar![]()
Kendim kullanmadım tecrübem yok ama araştırdım. 400 ila 460 lira arası fiyatları değişiyor. İçerisinden taşıma çantası çıkıyormuş o güzel. Sadece Android uyumlu. Empedansı 18 ohm biraz düşük geldi bana en azından 24 olaymış. Telefonun pilini çok sömürmesin diye yapmışlar herhalde çok takılmadım ona. Frekans aralığı 15 Hz- 22.000 Hz bu değerde beni açıkçası tatmin etmedi. En düşük frekans değeri iyi bas için en az 5 olmalı. Tizlerde sıkıntı yok. Kablo uzunluğu iyiymiş. Tasarımı güzel bence. Dinamik sürücü kullanmışlar. Gürültü engelleme özelliği de var. Üzerinde ses açma kısma butonları da var. Kablo dayanıklı duruyor. Sayısal değerlere bakarak konuştuğumuzda pek tatmin edici gelmedi o fiyata ama gerçek kullanıcı deneyimi nasıldır onu bilemem ama Sennheiser'ın üst seviyede kötü kulaklığına rastlamadım alırsan memnun kalacağını düşünüyorum.Peki Sennheiser Momentum in ears hakkında bilginiz var mı?