Kulaklık Konusunda Yardım

Reaksiyon puanı
1
Öncelikle belirtiyim kulaklıkla ilgili bi yer bulamadım veya varda ben görmedim başlığı o yüzden cep telefonları bölümüne açtım. Eğer görmediğim bi yer varsa oraya yollarsınız başlığı.

Konumuza dönelim. Ben kendi Marshall Major kulakustu kulaklığımı satıp bir kulakiçi kulaklık almaya karar verdim. D&R da indirim varmış bende sennheiser beğendim kendime ama birden fazla model beğendim. Kafam karışık o yüzden.
-Beğendiğim modeller cx-300 II ve cx 275s bunlardan hangisi daha iyi ses veriyo kullananınız var mı ? Birde cx275s mikrofonlu olması onu almaya daha çok itiyo beni. Sizce hangisi ?
-Birde bütçem Marshall ı kaça satarsam o kadar... yaklaşık 180 190tl ye satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa bu konuya yazabilir. Kulaklık tavsiyeniz olursa açığım.
-

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konu taşındı . Cx275s cok begendiğim model ve her platformla uyumlu tasarımı da daha güzel ses kaliteleri birbirine yakındır ben tercih edecek olsam cx275s tercih ederdim .

Reaksiyon puanı
1
bakalım marshall ı satarsam alcam inşallah onu da keşke almasaydım bi heves edip aldım o kadar para verdim sonra kulaküstü kulaklığın yakışmadığını farkettim... o yüzden satmak istiyorum

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne olarak kullanacaksın kulaklığı? Sadece müzik dinlemek, sesli konuşma falan için mi?

Reaksiyon puanı
1
genel amacım müzik dinlemek okulum biraz uzakta gidip gelirken falan müzik dinlemek için alıyorum ama müzik dinlerken telefon çalınca da telefonu cepten çıkarmak sonra kulaklığı çıkartmak falan tam bir işkence geliyo o yüzden mikrofonlu daha iyi olur diye düşündüm

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Normalde kulaklıklı mikrofonların mikrofonu böyle sağda hoş bir görüntü yaramaz yukarı kaldırınca. O yüzden bunu öneririm sana http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-headset-h800?crid=36 biraz pahalıdır ama işini görür. Yıllardır multimedya ürünlerimde Logitech'i tercih ediyorum hiçbir zaman bir sorun yaşamadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca kulaklıklı mikrofonlarda iki giriş olur (biri ses biri mic) telefona nasıl takacaksın?

Reaksiyon puanı
1
Normalde kulaklıklı mikrofonların mikrofonu böyle sağda hoş bir görüntü yaramaz yukarı kaldırınca. O yüzden bunu öneririm sana http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-headset-h800?crid=36 biraz pahalıdır ama işini görür. Yıllardır multimedya ürünlerimde Logitech'i tercih ediyorum hiçbir zaman bir sorun yaşamadım.

Ayrıca kulaklıklı mikrofonlarda iki giriş olur (biri ses biri mic) telefona nasıl takacaksın?

kulaküstü istemiyorum kulak içi istiyorum birde mikrofonlu kulaklıklar 3.5luk jack da 3pimli olarak üretiliyo o yüzden kullanılabiliyo örneğin benim marshall major de öyle

biri sağ kulak biri sol kulak biri de mikrofon

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kulaküstü istemiyorum kulak içi istiyorum birde mikrofonlu kulaklıklar 3.5luk jack da 3pimli olarak üretiliyo o yüzden kullanılabiliyo örneğin benim marshall major de öyle

biri sağ kulak biri sol kulak biri de mikrofon
Anladım dostum.