Kafamkarmas1k
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar selam
100-150tl fiyatlarında kablolu bir kulaklık önere bilir misiniz. Mikrofonu olan. Bana zamanında KZ markasını önermişlerdi ama ben kulaklıktan anlamam. Önerirseniz sevinirim.
Beklentilerim: yüksek ses, mümkünse çok dışarı ses çıkmaması, güzel bir mikrofon
www.teknostore.com
www.teknostore.com
www.mediamarkt.com.tr
www.teknostore.com
Bunları bana önermişlerdi.
100-150tl fiyatlarında kablolu bir kulaklık önere bilir misiniz. Mikrofonu olan. Bana zamanında KZ markasını önermişlerdi ama ben kulaklıktan anlamam. Önerirseniz sevinirim.
Beklentilerim: yüksek ses, mümkünse çok dışarı ses çıkmaması, güzel bir mikrofon
Mesaj otomatik birleştirildi:
KZ ATE Copper Driver Kulak İçi Kulaklık Kablolu Kulaklık KZ
KZ ATE Copper Driver Kulak İçi Kulaklık Kablolu Kulaklık Altın kaplama jak ve bakır gövdeli kabloya sahip olan KZ ATE, oksidasyon ve sinyal kaybının olumsuz etkilerini en aza indirgeyecek yapıda üretilmiştir. Kulak arkasından dolaşan kablo aksamı ve ergonomik başlıkları sayesinde uzun süreli kullanı
KZ ATE Copper Driver Kulak İçi Kulaklık Kablolu Kulaklık KZ
KZ ATE Copper Driver Kulak İçi Kulaklık Kablolu Kulaklık Altın kaplama jak ve bakır gövdeli kabloya sahip olan KZ ATE, oksidasyon ve sinyal kaybının olumsuz etkilerini en aza indirgeyecek yapıda üretilmiştir. Kulak arkasından dolaşan kablo aksamı ve ergonomik başlıkları sayesinde uzun süreli kullanı
JBL C100SI Kulak İçi Kablolu Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
JBL C100SI Kulak İçi Kablolu Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katı
Teknostore | İlginç Teknolojik Ürünler ve Hediyeler
Teknostore ile ilginç teknolojik hediyeleri uygun fiyata alabilirsiniz. Koşulsuz iade garantisi, aynı gün kargo hizmeti ve kredi kartı ile taksitli ödeme imkanı
Bunları bana önermişlerdi.