Kulaklığın 1 Girişi Var Bilgisayarımın 2 Yuvası Var?

Reaksiyon puanı
76
Gençler ben 2 hafta önce bir mikrofonlu müzik dinleme kulaklığı aldım. Hem oyun hem müzik için. Fakat baktığımda kulaklıkta 1 jak vardı. Bilgisayarımda 2. Mikrofonunu çalıştıramıyorum mikrofon jakı boş kaldığı için. Bunun için bide mikrofon aldım ayrı fakat ses kalitesi çok kötüydü iade edeceğim. Bu kulaklığın mikrofonunu bilgisayarımda kullanmam mümkün değil mi? Biliyorum ses ayrıştırıcılar var fakat onlar sesi sağ sol olarak vermiyor ses kasamam online oyunlarda.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bende de çift jack lı var teke düşürecem diye uğraşıyoruz araya aparat kullanıyoruz mecbur

Reaksiyon puanı
76
Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Vcom M515 1Xdişi - 2X 3.5Mm Stereo Erkek 0.20Cm Fiyatı
9494050340914.jpg

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Aynı şey bende de var. @ConfickerBelasi 'nın dediği aparatı almayı düşünüyorum. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o sıkıntı çıkartmaz windows çıkartıyor:
Ekran Görüntüsü 2018-05-05 23-14-40.png
Ekran Görüntüsü 2018-05-05 23-14-50.png

tek tıklama ile kulaklık hoparlör seçimi Linux Mint'te var windows'ta yok...

Reaksiyon puanı
76
Line Out kulaklık mı oluyor?
Yani kulaklığı hem mikrofon, hem kulaklık, hem ikisi de olarak ayarlayabiliyor muyuz?
Evet fakat benim bu aparatta bir endişem var. Mesela PUBG oynarken sesi sağ sol olarak almayıp ses kasamamamak. Öyle bir durumu var mı?

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Evet fakat benim bu aparatta bir endişem var. Mesela PUBG oynarken sesi sağ sol olarak almayıp ses kasamamamak. Öyle bir durumu var mı?
Aynen öyle. Bana da fazla ucuz geldi kablo. Almışken daha kalitesini almak istiyor insan...

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
3 yıl kullandıktan sonra neden böyle bir şeye ihtiyacın oldu ki? :D
Eskiden bilgisayara takmıyordum. Mobil kullanıyordum ama artık bilgisayarda da kulaklık kullanmaya başladığım için ihtiyacım oldu. Ayrıca madem işe yaramadı dursun bi kenarda kablo, bi gün işime yarar :)

Reaksiyon puanı
76
Eskiden bilgisayara takmıyordum. Mobil kullanıyordum ama artık bilgisayarda da kulaklık kullanmaya başladığım için ihtiyacım oldu. Ayrıca madem işe yaramadı dursun bi kenarda kablo, bi gün işime yarar :)
İşte benim durumum da öyle olsa... Ben baya oyun oynuyorum ve bana lazım oluyor arkadaşlarımla iletişim için. Bir mikrofon aldım ayrı olarak. Onu da kullanmak için tam anlamıyla ağzına sokman lazım :D Ben de çareyi tekrar kabloda arıyorum.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
İşte benim durumum da öyle olsa... Ben baya oyun oynuyorum ve bana lazım oluyor arkadaşlarımla iletişim için. Bir mikrofon aldım ayrı olarak. Onu da kullanmak için tam anlamıyla ağzına sokman lazım :D Ben de çareyi tekrar kabloda arıyorum.
Kawai RX-700'de mikrofon var bir de. Kullanamamak insana nasıl koyuyor bir bilseniz.
1525597820407.png

Bir de dizüstü kullanıyorum mikrofonu bozuk.
Nedense mobilde mikrofon iş görüyor ama bilgisayarda mikrofon yerine takınca kulaklığı, mikrofon olarak kullanamıyorsunuz.

Reaksiyon puanı
76
Kawai RX-700'de mikrofon var bir de. Kullanamamak insana nasıl koyuyor bir bilseniz.
Ekli dosyayı görüntüle 39613
Bir de dizüstü kullanıyorum mikrofonu bozuk.
Nedense mobilde mikrofon iş görüyor ama bilgisayarda mikrofon yerine takınca kulaklığı, mikrofon olarak kullanamıyorsunuz.
Çünkü jakı tek değil mi?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu alet ses kasmaya engel mi veya ses kalite kaybına sebep mi?

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
engel olmaz headphones kulaklık hoparlör line out.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Peki bu benim kulaklığımı çok verimsiz hale getirir mi? sonuçta ben buna 120 tl verdim
Sadece hafif ses karışması olabilir ama ben genelde müzik dinlerken kullandığım için benim adıma sıkıntı olmaz zaten.
Keşke kulaklığınızın yanında çevirme aleti verselerdi.

Reaksiyon puanı
76
Sadece hafif ses karışması olabilir ama ben genelde müzik dinlerken kullandığım için benim adıma sıkıntı olmaz zaten.
Hafif ses karışmasından kasıt?

Gerçi hep takılı olmaz zaten. Sürekli mikrofona ihtiyacım yok değil mi? Çıkararak kullanırım. Sadece iletişim kurmam gerektiğinde takarım. Güzel plan :D

Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Hafif ses karışmasından kasıt?

Gerçi hep takılı olmaz zaten. Sürekli mikrofona ihtiyacım yok değil mi? Çıkararak kullanırım. Sadece iletişim kurmam gerektiğinde takarım. Güzel plan :D
Hocam mesela bazı kulaklıkların yanında çevirme aleti veriyorlar. Örneğin kulaklık 2 girişli, 1 girişli olmasına olanak sağlayan kablo veriyorlar kutu içerisinde.