Kulaklığı nasıl en kısık ayara alıyoruz? Kulaklığın üzerinde ses tekeri bulunmuyorBilgisayarın sesi %50 falan olsun kulaklıktan da en kısık ayarda dursun bu şekilde olmuyor mu?
Buradan sesi arttırıp/kıstığımızda windows sesi değişiyor, kulaklığınki değil
Windows sesini kıssa fark eder mi ki ?Buradan sesi arttırıp/kıstığımızda windows sesi değişiyor, kulaklığınki değil
Driver üzerinden kısma ayarı yok. Üstündeki ses düğmeleri de bilgisayarın sesini ayarlıyor, kulaklığınkini değil.Kulaklığın üstünden veya driveri üzerinden kısabilirsiniz.
Windows derken komple bilgisayarın, sağ altta ses simgesi varya. Onu değiştiriyor düğmeler.Windows sesini kıssa fark eder mi ki ?
Oradaki "Düzeyler" bölümündeki ses komple bilgisayarın sesini ayarlıyor, kulaklığınkini değil.![]()
Windows üzerinde şöyle bir bölüm vardı oraya girip dener misiniz? (Kusura bakmayın, uzun süredir Linux'tayım hangi bölümde olduğunu tam olarak hatırlamıyorum.)
Aygıt yöneticisinden kulaklığı kaldırıp, driverını silip, yeniden bağlayıp kurulumunu yapın.Oradaki "Düzeyler" bölümündeki ses komple bilgisayarın sesini ayarlıyor, kulaklığınkini değil.
Dediklerinizi aynen uyguladım, kulaklığı takmadan önce driver'i mi kurmalıyım yoksa ilk olarak kulaklığı mı takmalıyım bilgisayara?Aygıt yöneticisinden kulaklığı kaldırıp, driverını silip, yeniden bağlayıp kurulumunu yapın.
Kulaklığı takıp driverı kurun.Dediklerinizi aynen uyguladım, kulaklığı takmadan önce driver'i mi kurmalıyım yoksa ilk olarak kulaklığı mı takmalıyım bilgisayara?
Maalesef düzelmedi hala yüksekKulaklığı takıp driverı kurun.